bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Počítali s ním? Quenneville na fotce z tiskové konference připomíná logo Panthers

7. července 2019, 6:40

Jiří Sameš

Florida Panthers vstoupí do nové sezony s novým hlavním trenérem, bude jím bývalý dlouhodobý kouč Chicago Blackhawks Joel Quenneville. Ten ale nyní hlavně baví sociální sítě, na fotce z tiskové konference totiž připomíná logo Panthers. Počítali snad na Floridě s jeho příchodem?

Fotka Joela Quennevillea připomínající logo Panthers pochází z tiskové konference, která se uskutečnila v úterý 2. července na počest nových posil, z nichž největší byl pochopitelně brankář Sergej Bobrovskij.

Kromě nových tváří se posezení před médii zúčastnili také generální manažer Panterů Dale Tallon a právě Quenneville.

Informaci o tom, že Quenneville připomíná logo Cats, přitom sdílel na svém twitterovém účtu Nick Cotsonika, redaktor nhl.com.

Quenneville byl jmenován hlavním trenérem Floridy 8. dubna. Na pozici nahradil Boba Boughnera.

V National Hockey League Quenneville odtrénoval 1 636 zápasů, přičemž zapsal bilanci 890-532-137 a 77 remíz. Než 16. října 2008 převzal Blackhawks, působil také u St. Louis Blues a Colorado Avalanche.

Šedesátiletý Kanaďan se s Chicagem mohl třikrát radovat ze Stanley Cupu (2010, 2013, 2015). Co se výher týče, je mezi trenéry na druhém místě za legendárním Scottym Bowmanem (1 244).

Z postu lodivoda Hawks byl Quenneville odvolán 6. listopadu 2018.

Současné logo a dresy Panthers představili 2. června 2016. 

V minulé sezoně v tabulce Východní konference skončili na desátém místě se ziskem 86 bodů. Potřetí v řadě za sebou tedy nepostoupili do play-off.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.