bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Po sedmi zápasech další pauza? Little schytal ránu od spoluhráče přímo do hlavy

6. listopadu 2019, 16:00

Jakub Hromada

V posledním utkání přípravy si jednatřicetiletý centr Winnipegu Jets zavinil otřes mozku po střetu s Lukem Kuninem, který ho následně vyřadil z úvodních devíti klání. A teď skončí na tribuně možná znovu. Ve třetí třetině se totiž nestihl skrčit před dělovkou Nikolaje Ehlerse a uštědřil pořádnou ránu do hlavy.

„Nemám žádné zprávy,“ informoval novináře trenér Jets Paul Maurice ihned po skončení zápasu. „Až budu vědět víc, řeknu vám to. Právě teď se podrobuje vyšetření, schytal tu ránu do levého ucha, takže vlastně do hlavy,“ pokračoval.

Stalo se tak dvanáct a půl minuty před koncem třetí části. Morrissey předložil puk na modré Ehlersovi, který z velkého nápřahu minul bránu. Naneštěstí za ní zrovna přejížděl Bryan Little a nestihl uhnout.

Útočník Jets se ihned svalil a poté, co si sundal z hlavy helmu, začala mu tržná rána krvácet. Ehlers se cítil opravdu velmi provinile a Laine s kustodem ho museli utěšovat, že nenese žádnou vinu za tento zákrok.

Pokud by se jednalo o zlomeninu v obličeji a byla by nutná operace, mohli by Jets postrádat svého veterána klidně šest až osm týdnů. To by bylo pro tento tým opravdu kruté, když počítáme i absenci Dustina Byfugliena.

Bryan Little letos naskočil do sedmi utkání, ve kterých po boku Nikolaje Ehlerse a Patrika Laineho odehrál nejvíce minut. V nich zaznamenal pět bodů za dvě branky a tři asistence.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.