bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Po Monahanovi se pozornost přesunuje na Gaudreaua, Treliving však nespěchá

21. srpna 2016, 12:25

Martin Zíta

Calgary Flames má ve svém kádru několik šikovných mladíků. Nejvýraznějšími jsou Sean Monahan a Johnny Gaudreau. Zatímco první jmenovaný se před pár dny dočkal smlouvy, která jeho služby Calgary zaručuje na příštích sedm let, Gaudreau na svou novou smlouvu stále čeká.

Generální manažer Calgary Flames měl na léto dva zásadní úkoly – dohodnout se na smlouvách se Seanem Monahanem a Johnnym Gaudreauem. První položku už si odškrtnul, kanadský mladík podepsal na sedm let za více než čtyřiačtyřicet milionů dolarů. Brad Treliving už se tak může soustředit jen na Monahanova kolegu z útočné formace.

Vyjednávání se však mohou poněkud protáhnout. Gaudreau podle respektovaného zámořského novináře Elliotta Friedmana sdělil zástupcům týmu, že během Světového poháru, na kterém bude hájit barvy zámořských mladíků, si vyjednávat nepřeje. Světový pohár začíná 4. září, Gaudreau na něm může zápolit až do 1. října, přičemž základní část NHL začíná o pár dní později.

Flames si tedy musí pospíšit, pokud chtějí mít před začátkem sezony klid. Treliving však podle svých slov spěchat nehodlá. Všemu dává čas, přestože si uvědomuje důležitost podpisu smlouvy s excelentním mladíkem. “Pokračujeme ve vyjednávání. Nic jiného dělat nelze. Každý den se oba táboru o něco přiblíží, snaží se hledat společnou řeč,” řekl.

K situaci kolem Gaudreaua ase vyjádřil také zmiňovaný Monahan. “Nedělám si žádné starosti. Brad pro to dělá všechno. Jsem si jistý, že 12. října tu Johnny bude a obleče dres Calgary Flames,” sdělil. Zároveň Monahan dodal, že podobně jako Gaudreau se nyní hodlá plně soustřeit na Světový pohár. Stejně jako on bude nastupovat za tým Team North America. Na rozdíl od svého spoluhráče a kamaráda ale s tučnou smlouvou v kapse. Alespoň prozatím.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.