bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Petr Adler: ženské mě obtěžují, ne já je, tvrdí Evander Kane

24. září 2016, 0:38

Petr Adler

Útočník Buffalo Sabres Evander Kane podal u Nejvyššího soudu státu New York protižalobu proti občanské žalobě ženy, která tvrdí, že na ní útočil ve svém hotelovém pokoji a zranil ji. Podle Kaneovy protižaloby nejde z její strany o nic jiného než o podvod.

Kane ve své protižalobě žádá, aby soud nejen její žalobu zamítl, ale aby jí také nařídil úhradu jeho nákladů.

Nejmenovaná jedenadvacetiletá žena ve své žalobě tvrdila, že jí Kane způsobil nejen citové poranění (emotional trauma), ale že také musela podstoupit řadu lékařských zákroků, včetně chirurgických, i transfuse krve.

Zajímavé na tomto případu je hlavně to, že úřad veřejného žalobce příhodu z loňského prosince vyšetřoval až do letošního března, aby pak oznámil, že nemůže Kanea obviňovat z pohlavního útoku. Důvod: nedostatek důkazů, které by obstály před soudem.

Kane má na krku ještě jiné trestné obvinění, ale ohlásil soudu, že je nevinen obtěžováním, nepovoleným pobytem na cizím majetku a tělesným útokem na tři ženy přítomné v baru, kde byl tou dobou i on.

Tady to ale bude mít těžší: žaloba má k ruce svědectví zaměstnanců baru a video záznamy záběrů bezpečnostních kamer.

Tento červnový případ se má dostat k soudu koncem října.

Kane ovšem tvrdí, že ví, co za tím vším je: je slavný a, dámy předpokládají, patřičně bohatý. Takže, dovozují, proč by se s nimi neměl podělit.

Kane řekl po příchodu na tréninkový tábor Buffalo Sabres, že si bude muset vybírat lépe, kde tráví svůj volný čas.

Takové obtěžování, řekl, se děje známým sportovcům a vůbec lidem obecně známým.

Buffalo Sabres i NHL zatím ve všech případech údajných Kaneových nepřístojností dodržují důstojné mlčení. Tak to je, z hlediska práva, v naprostém pořádku. Těžko se mohou vyjadřovat, když před sebou nemají právoplatný rozsudek.

Podle zasvěcených ale někdo (z ligy nebo mužstva) měl Kaneovi naznačit poměrně jednoznačně, že by se měl do budoucna vyhýbat nočním podnikům všeho druhu, popíjení ohnivé vody vůbec (a v podobných podnicích obzvláště), a ukončit jakákoliv vyjednávání o čemkoliv, včetně osobních návštěv, s návštěvnicemi podobných podniků, hlavně pak s těmi, které se tam dostavují bez doprovodu.

Kaneovi totiž podle zmiňovaných zákulisních zpráv hrozí, že ho NHL a její odbory NHLPA pošlou na povinnou léčbu proti alkoholismu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.