bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pens znovu s Murraym v brance, Ottawa musí v pátém duelu zlepšit přesilovky

21. května 2017, 20:00

Vojtěch Balon

Finále obou konferencí nabízejí strhující a především vyrovnanou podívanou, za stavu 2:2 na zápasy dnes už od 21 hodin pokračuje série mezi Pittsburghem a Ottawou.

21:00 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

Trenér Pens Mike Sullivan mnohé překvapil, když po nepovedeném výkonu Marca-Andrého Fleuryho ve třetím zápase série (5:1 pro Ottawu) zkušeného gólmana nahradil uzdraveným Mattem Murraym. Dvaadvacetiletý gólman ale podal jistý výkon a i díky němu se Pittsburghu podařilo srovnat stav série.

Celek ze Steel City trápí rozsáhlá marodka v defenzivních řadách, k elitnímu bekovi Krisi Letangovi v průběhu série přibyli Justin Schultz a Chad Ruhwedel. „Naše obrana zdaleka není v ideálním složení, ale zatím se s tím vypořádáváme dobře,“ kvituje Sullivan.

Pokud chtějí Sens pomýšlet na výhru, potřebují nutně zabrat v přesilových hrách. Ve čtvrtém utkání nevyužili ani jednu početní výhodu ze čtyř, celkem v probíhajícím konferenčním finále nedali ani jeden přesilovkový gól z jedenácti pokusů. „V každé sérii potřebujete alespoň jeden zápas, který vým vyhrají přesilovky,“ uvědomuje si Sullivanův protějšek Guy Boucher.

Kdo si vynutí mečbol? Sledujte tuto hokejovou bitvu už od 21:00 středoevropského času a nebudete litovat!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.