bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pens mají v bitvě o Pensylvánii co oplácet, Detroit hostí v příjemný čas Minnesotu

26. března 2017, 17:30

Vojtěch Balon

Pěti zápasy dnes večer a v noci pokračuje kanadskoamerická NHL. Program zahájí už v příjemných 18:30 souboj Detroitu s trápící se Minnesotou, ještě před půlnocí se pak New Jersey s ve formě hrajícím Pavlem Zachou v sestavě postaví Dallasu Radka Faksy, Aleše Hemského či Jiřího Hudlera. Dále je mimo jiné na programu derby mezi Pittsburghem a Philadelphií, suma sumárum se máme na co těšit!

18:30 Detroit Red Wings - Minnesota Wild

Detroit už to má prakticky spočítané a do vyřazovacích bojů se letos poprvé po neuvěřitelných 25 letech nepodívá. To Minnesota už má postup jistý, z posledních deseti zápasů ale zvítězila jen dvakrát a Wild navíc mají v nohách včerejší porážku 2:4 proti Vancouveru. Nechme se překvapit, zdali v detroitské svatyni dostane přednost Petr Mrázek či Jimmy Howard, za hosty by měl pravděpodobně chytat Devan Dubnyk.

23:00 New Jersey Devils - Dallas Stars

Svěřenci Johna Hynese vstoupili do sezóny nadějně a nějakou dobu se dokonce pohybovali na postupových příčkách, Devils se však ale postupně propadli až na samotné dno Východní konference. V poslední době se alespoň začalo dařit mladíkovi Pavlu Zachovi, jenž si ve druhé polovině března drží průměr téměř bodu na zápas. Stars v minulém zápase rozprášili trápící se San Jose 6:1, na play-off ale ztrácejí už propastných 15 bodů.

1:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

Pens mají svému úhlavnímu rivalovi co oplácet, obhájce Stanleyova poháru totiž nedávné derby o Pensylvánii prohrál hanebně 0:4. Crosby a spol. budou mít o motivaci postaráno, výhra by je totiž posunula zpět před druhý Columbus a na dostřel vedoucímu Washingtonu. To Flyers nutně potřebují každý bod, na play-off totiž ztrácejí už osm bodů a včera navíc navzdory dobrému výkonu Michala Neuvirtha prohráli 0:1 na ledě Columbusu.

2:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks

Dvě hodiny po půlnoci nás čeká duel dvou kanadských týmů, které se do vyřazovacích bojů nejspíš opět nepodívají. Tabulkově o něco lépe je na tom v Západní konferenci desátý Winnipeg, Jets ovšem prohráli dvakrát v řadě, zatímco Canucks včera porazili silnou, byť trápící se, Minnesotu 4:2. Parádní debut v NHL prožil mladý útočník Brock Boeser, jenž teprve před pár dny podepsal nováčkovský kontrakt a hned ve svém prvním utkání po opuštění univerzitní ligy NCAA se dokázal prosadit. Nastoupí Boeser i dnes ve Winnipegu?

3:00 Anaheim Ducks - New York Rangers

Situace v Pacifické divizi se pořádně zamotala. Zdálo se, že San Jose kráčí za jasným divizním triumfem, Sharks ale šesti porážkami v řadě dostali do hry konkurenty z Edmontonu a především Anaheimu, který se nyní o skóre dostal do vedení. Ducks se navíc mohou pochlubit velmi dobrou formou, dnes zabojují o čtvrté vítězství v řadě. Proti Rangers to ale nebudou mít vůbec snadné, Blueshirts včera naznačili svou sílu pohodlným vítězstvím 3:0 v Los Angeles.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.