bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pecka! David Kaše by mohl začít sezonu v Tipsport extralize

11. srpna 2020, 22:41

Marek Hedbávný

Útočník David Kaše, který letos odehrál šest utkání v NHL za Philadelphii, má podle všeho namířeno na hostování do Karlových Varů. Flyers o tom informovali na svém Twitteru.

Energie zatím Kašeho příchod nepotvrdila. Dříve ale avizovala, že má zájem hned o tři hokejisty z NHL. 

Jedním z nich je právě David Kaše.

„Philadelphia v tuto chvíli udělila souhlas hráči a našemu klubu, že v případě, že se s hráčem dohodneme na podmínkách jeho působení v Karlových Varech, nebude nic už bránit tomu, aby David Kaše za náš klub v nejbližší době nastoupil," reaguje vedení Energie na svém webu. 

Nic tedy ještě není hotové.

Třiadvacetiletý útočník by se v Karlových Varech mohl udržet v tempu, než se rozjede nová sezona v zámoří. Farmářská AHL má totiž začít až v prosinci.

Kaše je odchovancem Kadaně, ta ale hraje pouze Chance ligu. V úvahu pochopitelně nepřipadal ani návrat do Chomutova, který se po finančních problémech propadl do kraje.

Jeho případný přesun do Karlových Varů je tak logický. Domů z Kadaně by to měl do lázeňského města 40 minut autem. Energie potom potřebuje nahradit odcházející opory Dávida Grígera s Tomášem Rachůnkem, jejichž bodová produkce byla loni ohromná.

Kaše hrál v uplynulém ročníku převážně na farmě v AHL. Za Lehigh Valley naskočil do 51 zápasů a získal devatenáct bodů (7+12).

Na krátký čas si ho vytáhli i Flyers. A Kaše dokonce skóroval! Paradoxně proti Anaheimu, za který nastoupil jeho starší bratr Ondřej. Navíc před zraky rodičů, kteří v tu dobu zrovna byli v Americe.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.