bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Parise vyléčil své zranění. Začátek sezóny by mu neměl utéct!

16. července 2018, 19:30

Jan Šlapáček

Loňská sezóna byla pro Zacha Pariseho neskutečně smolná. V říjnu musel nečekaně podstoupit operaci zad, kvůli čemuž zmeškal hned čtyřicet zápasů základní části. Po návratu do akce postupně nabíral formu, jenže přišlo play-off a opět skončil kvůli zranění mimo hru.

Parise v minulém ročníku odehrál během základní části pouhých dvaačtyřicet zápasů, do play-off ale vstupoval ve výtečné formě. V posledních osmnácti zápasech před vyřazovací částí vstřelil hned dvanáct branek a pomalu to vypadalo, že se vrací do staré formy.

V první kolo play-off ale velkou radost Parisemu neudělalo. Hned ve třetím zápase v sérii proti Winnipegu si zlomil hrudní kost a sezóna pro něj skončila. Jeho absence nakonec dohnala i Wild a přes Jets se dále nedostali.

Pariseho zranění si vyžádalo osm týdnů klidu, a nyní se americký útočník začne pomalu připravovat na nový ročník, jehož začátek by měl bez problémů stihnout a oproti minulému roku se vrátit i v plné kondici.

„Určitě začátek sezóny stihnu, nevidím v tom žádný problém. Je hezké vědět, že budu 100% připravený," uvedl Parise pro St. Paul Pioneer Press. Parise si vyzkoušel i pohyb na ledě a je spokojený. „Bylo hezké se na ledě cítit normálně, to je pro mě nejdůležitější. Těším se na příští rok," dodal s nadšením.

On i fanoušci Minnesoty doufají, že se mu konečně začnou zranění vyhýbat a bude pro tým stále platným hráčem, jakým byl na konci uplynulé sezóny.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.