bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Parádní trefa! Fanoušek Canadiens si vystřelil o přestávce 50 tisíc dolarů

15. prosince 2019, 11:23

Jiří Sameš

Štěstí začátečníka? Možná. Fanoušek Montreal Canadiens si každopádně odnesl v sobotu z Bell Centre 50 tisíc dolarů, když se zúčastnil úspěšně v průběhu druhé přestávky soutěže ve střelbě na bránu. Trefil se přitom od vzdálenější modré čáry.

Patrick Proteau na tenhle večer do konce života rozhodně nezapomene.

Jeho oblíbení Canadiens hostili divizního soupeře, Detroit Red Wings (prohráli mimochodem těsně 1:2). Proteau vyhrál lístky na tento zápas a potom byl vybrán ještě do přestávkové soutěže.

Jednalo se zde konkrétně o střelbu na bránu. A aby to nebylo tak jednoduché, musel trefit malou mezírku uprostřed, která byla vyřezána v překážce.

Měl jinak tři pokusy a ve hře byly i další ceny. Vzdálenost se vždy lišila, podle toho se také pochopitelně odvíjela výše odměny.

„Zeptali se mě, jestli chci hokejku nalevo nebo napravo. Odpověděl jsem jim, že nevím. Nehraji hokej," řekl Proteau.

Trefil hned první pokus, od bližší modré čáry, a vyhrál mini lednici. Následně minul ze středového kruhu, čímž přišel o možnost získat permanentku na Montreal do konce sezony.

Druhá rána jej ale mrzet vůbec nemusí. Napotřetí byl totiž úspěšný od vzdálenější modré čáry a prožil jeden z nejlepších momentů svého života.

„Štěstí začátečníka," poznamenal Proteau ke své trefě.

„Nemyslel jsem si, že se puk vejde do brány. Po ledě klouzal pomalu a potom jsem si říkal, kam se ztratil," pokračoval.

„Všichni začali najednou jásat a mně doslova spadla čelist," doplnil.

Výhru prý použije na rozmazlování sebe a své rodiny. Určitě se také vypraví na dovolenou.

„Dovolená na jihu Spojených států je téměř jistotou," uvedl.

Canadiens přišli kvůli prohře s Red Wings o vítěznou sérii, která se zastavila na čísle tři, v tabulce Atlantické divize jsou potom nyní na třetím místě (bilance 15-12-6).

Příští duel sehrají v noci na středu, kdy zahájí dlouhý sedmizápasový trip, přerušený vánočními svátky, na ledě Vancouver Canucks. 

Čtěte také:
Coyotes mají na stole nejlepší nabídku, podaří se jim získat Taylora Halla?
Koučovat ještě v letošní sezoně? Peter DeBoer to vezme v úvahu

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.