bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ovečkin ukáže Stanley Cup na MS ve fotbale, z Ruska trofej zamíří do Česka

4. července 2018, 10:00

Adam Bagar

Ruský útočník Alexandr Ovečkin se s Washingtonem konečně dočkal. Ve 32 letech pozvedl Stanley Cup, se kterým bude slavit už v sobotu 7. července doma v Moskvě. Slavnou trofej uvidí i fotbaloví fanoušci na právě probíhajícím mistrovství světa v Rusku.

Zkušený útočník představí hokejový grál ve fanzóně na Vrabčích horách. Ruští příznivci se tak mohou po senzačním vyřazení Španělů naladit na sledování večerního čtvrtfinálového utkání mezi Ruskem a Chorvatskem, které se hraje od 20:00 SELČ v přímořském Soči.

"Drazí přátelé, budu moc šťastný, když se tam potkám s každým, kdo se chce vyfotit se Stanley Cupem," napsal Alexandr Ovečkin na svůj instagram. Neopakovatelnou příležitost budou mít fanoušci v ruské metropoli přibližně tři hodiny, akce vypukne ve 12:00 SELČ.

Držitel Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče letošního play off je také fotbalovým fanouškem. Osobně v Lužnikách sledoval osmifinálovou bitvu Rusů se Španěly, ve které jeho země po remíze 1:1 slavila postup díky úspěšnému penaltovému rozstřelu.

Sedminásobný nejlepší střelec zámořské soutěže je hlavní postavou oslav Washingtonu, jenž se až ve své 43. sezoně dočkal premiérového zisku Stanley Cupu. Ovečkin si jej hýčkal už v letadle při cestě z Vegas, koupal se s ním ve fontáně a dokonce s ním spal.

Po oslavách v Rusku zamíří slavná trofej do Česka, kde si ji budou užívat Michal Kempný s Jakubem Vránou. Sedmadvacetiletý zadák ji ukáže v úterý 10. července v rodném Hodoníně a v Brně, o pět a půl let mladší útočník potom ve středu 11. července v Praze.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.