bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ottawa po výprasku hostí Tampu, Anaheim touží přerušit černou sérii

4. listopadu 2018, 19:30

Jan Vojkůvka

Tři zápasy vyplní nedělní program v kanadsko-americké NHL. Ottawa, která schytala v sobotu pořádný výprask od Buffala, bude hostit Tampu. Rangers budou chtít potvrdit svůj vzestup právě proti Sabres. Komu však enormně záleží na vítězství, jsou Kačeři z Anaheimu. Ty totiž tíží šňůra sedmi porážek.

01:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning

Ottawa se představí po sobotním nevydařeném vystoupení v Buffalu na svém ledě. Domů si Senators přivezli tvrdý debakl 2:9, na který budou chtít před vlastním publikem rychle zapomenout. Nebudou mít ale vůbec na růžích ustláno, na jejich stadion totiž dorazí hokejisté Tampy.

Ti si před nedávnem rovněž „užili“ nepříjemnost v podobně vysokého debaklu. V Arizoně před týdnem prohráli 1:7, ale dokázali se z toho velmi rychle oklepat. Hned v dalším utkání totiž zničili Devils 8:3. Tampa má v posledních zápasech trochu problémy s kolísavou formou a zajímavostí je, že po každé výhře přijde porážka. Naposledy vyhrála včera na ledě Montrealu. Jak dopadne dnes v Ottawě?

01:00 New York Rangers - Buffalo Sabres

Rangers vstoupili do sezony hodně vlažně, pohybovali ve spodních patrech Východní konference a jen marně se snažili nahnat nějaké body. V posledních duelech se jim to ale daří a v zápasech se San Jose a Anaheimem dokázali urvat cenné výhry po samostatných nájezdech.

Buffalo sestřelilo v sobotu Ottawu 9:2, díky čemuž přerušilo sérii tří porážek v řadě. Střeleckou formu Šavle hodlají potvrdit i v New Yorku, kde však domácí Rangers naopak chtějí potvrdit svůj výkonnostní vzestup.

03:00 Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets

V lize momentálně není týmu, který by měl horší formu. Trápení Anaheimu nebere svého konce a Ducks prohráli už sedm zápasů v řadě za sebou. Vstup do sezony byl přitom v jejich podání výborný a z prvních sedmi utkání dokázali Kačeři hned pětkrát vyhrát. Od té doby ale přišli zmar a mizérie a jen pár uhraných bodů díky remíze v základní hrací době.

S takovou „formou“ přivítají Ducks na svém ledě Columbus, který se drží na osmém místě Východní konference. I Blue Jackets rozhodně čekali, že sezonu rozehrají o poznání lépe. Ve výsledku ale mají jen o jeden bod více než trápící se Anaheim. To není zrovna ideální vizitka, kterou by se Modrokabátníci chtěli chlubit. V posledním střetnutí navíc prohráli na ledě nejhoršího celku ligy, tedy Los Angeles.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.