bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ostřejší výměna názorů v táboru Letců. Coburn a Umberger se na tréninku dostali do křížku

10. února 2015, 15:45

Vojtěch Balon

Už je to nějaká doba od chvíle, kdy se obránce Philadelphie Braydon Coburn naposledy účastnil vyostřeného souboje nebo šarvátky s protihráčem. Asi mu to tak šrotovalo v hlavě, až během včerejšího tréninku v Montrealu vyjel po svém kumpánovi R.J. Umbergerovi. „Zápasy mi už chybí, proto hraji na sto procent aspoň během tréninků,“ vysvětloval s úsměvem svou eskapádu.

Řízný zadák Coburn vinou zranění levé nohy přišel o jedenáct zápasů, už se ale zdá být z velké části v pořádku. V opačném případě by se mohl jen těžko poprat se spoluhráčem… Jak se to celé vlastně seběhlo?

Trénink Flyers v Bell Centre se blížil ke konci a trenér Craig Berube svým svěřencům naordinoval modelový „zápas“ tří proti třem. Umberger, který také nikdy nejde pro ránu daleko, přizvedl svou hokejku příliš vysoko a ohrozil Coburnův úsměv, což se rodákovi z Calgary samozřejmě vůbec nelíbilo. Bývalý hráč Atlanty po Umbergerovi vystartoval a oba kohouty musel od sebe odtrhnout samotný kouč Berube.

„Nebylo to poprvé,“ vedl svou Coburn a dodal, že jej Umberger často osekával už v minulosti, kdy nastupoval za Columbus. „Něco takového se občas stane, to je prostě hokej,“ mávl nad incidentem rukou R.J. Umberger. „Pro Braydona je dobře, že se může nanečisto poprat a dostat se tak do rytmu. Jeho noha se rychle uzdravuje a v utkáních se nám jeho tvrdá hra bude jistě hodit,“ hledal Umberger pozitiva na poněkud drsnější výměně názorů. Ani jeden z nesvářené dvojice se tomu druhému zatím neomluvil. „Je to příliš čerstvé, dejme tomu čas,“ řekl Coburn.

„Naštěstí jsem je brzy dostal od sebe,“ smál se lodivod Craig Berube. Může se prazvláštní praxe Coburnovi hodit? „Určitě,“ přitakal Berube, „nemohlo ho to bolet, takové věci jsou součástí hry. Braydona to určitě nastartuje. Neříkám, že je nutné se na trénincích hned prát, ale pořád svým svěřencům ordinuji, ať jdou do všeho naplno a hrají do těla.“

Ostatní hráči Flyers berou celou situaci s úsměvem, kapitán Claude Giroux si ze svých parťáků dokonce vystřelil. „Na příštím tréninku to budu já a (Wayne) Simmonds,“ prohodil Giroux směrem k novinářům při odchodu z kabiny.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.