bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Olczyk, nebo Chiarelli? Florida vybírá generálního manažera

30. srpna 2020, 20:20

Jakub Hromada

Panthers se po neúspěšné kvalifikaci o play-off rozhodli rozvázat spolupráci se svým generálním manažerem Dalem Tallonem a nyní shání náhradu. Údajně příliš nespěchají, nicméně zdá se, že výběr jde pomalu do finále.

S informací o konkrétních kandidátech přišel novinář Larry Brooks z New York Post. Florida vyřadila Chrise Druryho jako kandidáta ze svého seznamu a naopak na pohovor pozvala Eddieho Olczyka.

Bývalý útočník, jenž v NHL strávil mezi lety 1984 a 2000 17 sezón a pracoval jako analytik pro NBC Sports, je údajně v hledáčku hned několika týmů. Nyní vyjednává s Floridou, dříve tomu tak bylo například s New Jersey Devils, kteří nakonec dali přednost Tomu Fitzgeraldovi.

Na jih Spojených států ho velmi láká současný trenér Panthers Joel Quenneville a vlastník Vinnie Viola, se kterými má prý velmi dobré a již dlouhodobé vztahy.

Ovšem Olczyk není jediným kandidátem pro toto křeslo. Dalším je bývalý manažer Oilers a několikrát kritizovaný Peter Chiarelli. Spekuluje se také o současném asistentu generálního manažera v Montrealu Scottu Mellanbym a bývalému brankáři Kevinu Weekesovi.

Florida doposud oficiálně svého manažera nevybrala ani neupřesnila datum rozhodnutí. Zatím tedy můžeme pouze spekulovat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.