bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Oilers budou shánět posily, s velkými jmény ale nepočítejme

11. února 2020, 16:08

Jiří Sameš

Edmonton Oilers mají letos zase konečně dobrou šanci na postup do play-off, očekává se proto, že budou posilovat před uzávěrkou přestupů. S velkými jmény zde ale nepočítejme.

Hovořilo se například o příchodu útočníka Jeana-Gabriela Pageaua. Avšak to podle nejnovějších informací nepřipadá v úvahu.

Reportér Kurt Leavins z novin The Edmonton Journal je přesvědčen, že se generální manažer Oilers Ken Holland v současnou chvíli nehodlá vzdát volby v prvním kole draftu nebo kvalitního prospekta (mladíka). 

Edmonton tedy pravděpodobně nepřivede ani útočníky Mikea Hoffmana, Chrise Kreidera. Za všechny dosud jmenované hokejisty by totiž musel určitě obětovat velkou protihodnotu.

O dost lépe vypadá posílení o útočníka Blakea Colemana. V tomto případě může být protihodnotou "pouze" útočník Jesse Puljujärvi a volba ve třetím kole či prospekti, jakými jsou obránci William Lagesson, Dmitrij Samorukov.

Blake Coleman odehrál v sezoně 2019-2020 zatím 54 zápasů, přičemž v nich vstřelil 21 gólů a zapsal celkem 31 kanadských bodů.

Aktuálně mu běží druhý rok z tříleté smlouvy na celkem 5.4 milionů dolarů, kterou podepsal s New Jersey Devils 17. července 2018. 

Loni prožil Coleman, osmadvacetiletý Američan, nejlepší období v kariéře, když v 78 zápasech vstřelil 22 gólů a zapsal celkem 36 kanadských bodů.
V letošní sezoně tak očividně svá osobní maxima ještě vylepší.

Oilers odehráli po Utkání hvězd NHL 2020 šest zápasů s bilancí 3-2-1.

V tabulce Pacifické divize jsou potom nyní na druhém místě (bilance 29-20-6). Před pomyslnou hranicí mají ale náskok pouze jednoho bodu.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.