bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ofenzivní letka z Toronta narazí na ottawskou skálu, Voráček v sedm vyzve McDavida

21. října 2017, 18:00

Martin Zíta

Středoevropský fanoušek si přijde na své. Rangers a Predators rozehrají svůj boj už v půl sedmé večer a o půl hodiny později se McDavidův Edmonton představí ve Philadelphii. České diváky jistě bude zajímat zápas Calgary s Minnesotou, kde si Jaromír Jágr pomýšlí na první gól v sezoně.

18:30 New York Rangers – Nashville Predators

Pouhá jedna výhra z osmi zápasů svítí na kontě newyorských Rangers, na Manhattanu tak panuje v úvodu sezony velké zklamání. Jezdcům se v posledních dvou zápasech alespoň podařilo vydřít bod za remízu po základní hrací době. Predators naopak mají v zádech čtyři výhry z pěti posledních zápasů a bodovali v každém z nich.

Brankáři: Henrik Lundqvist vs. Pekka Rinne

19:00 Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers

Edmonton v úvodu sezony zaostává za očekáváním (2-4-0), příslibem lepších zítřků by mohlo být vítězství nad Chicagem a také návrat Leona Draisaitla, který by měl naskočit po lehkém otřesu mozku. Flyers se vstup do sezony vydařil více (4-3-0), z posledních pěti vzájemných zápasů však Philadelphia zvládla jediný.

Brankáři: Brian Elliott vs. Cam Talbot

1:00 Boston Bruins – Buffalo Sabres

Boston ze šesti zápasů letošní sezony zatím vydřel tři výhry, přičemž dvě z nich vybojoval na domácím ledě. S Buffalem navíc neprohrál už sedm zápasů. Sabres nebudou favoritem ani kvůli letošním výkonům. Z osmi zápasů vyhrála parta okolo Jacka Eichela jedinou výhru.

Brankáři: Robin Lehner vs. Anton Chudobin

1:00 Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

Ontarijské derby slibuje na začátku nové sezony parádní podívanou. Toronto zatím vyhrálo šest ze sedmi zápasů, Ottawa sice výhry nasbírala jen tři, ale další tři body vydolovala za remízy po základní hrací době. Leafs zdobí nejproduktivnější útok soutěže, Senators mají zase druhou nejpevnější defenzivu z týmů, které odehrály alespoň sedm zápasů.

Brankáři: Craig Anderson vs. Frederik Andersen

1:00 Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

Tampa s Pittsburghem se už jednou v letošní sezoně potkali. Lightning třináctého října v devítigólové přestřelce porazili Pens 5:4, když se dvakrát trefil obránce Slater Koekkoek. Pittsburgh vyhrál z osmi zápasů pět, Tampa za stejnou dobu vyhrála o zápas více. Již zmiňovaný duel byl prvním vzájemným, který Bolts vyhráli po pěti porážkách.

Brankáři: Andrej Vasilevskij vs. Matt Murray

1:00 New York Islanders – San Jose Sharks

Takřka přesně po týdnu znovu změří síly San Jose a newyorští Islanders, minulou neděli se zvítězit podařilo Ostrovanům, když Thomas Greiss pochytal 40 střel. V sedmi zápasech Isles získali tři výhry a celkem sedm bodů, San Jose má bodů šest za tři výhry v šesti zápasech.

Brankáři: Thomas Greiss vs. Martin Jones

1:00 Columbus Blue Jackets – LA Kings

Los Angeles zatím z šesti zápasů vyhráli pětkrát a jedinkrát odešli poražení až v prodloužení. Bez bodu tak ještě letos nezůstali. Columbus má také pět výher, na které potřebovalo zápasů sedm. Poslední tři vzájemné zápasy těchto soupeřů došly až do nastavení, přičemž dvakrát na vítězné straně stáli Kings.

Brankáři: Sergej Bobrovskij vs. Jonathan Quick

1:30 Washington Capitals – Florida Panthers

Washington po osmigólovém přídělu od Philadelphie a vynulování ze strany Toronta zvítězil v prodloužení nad Detroitem a zatím se dostali na devět bodů z osmi zápasů (4-3-1). Alex Ovečkin v souboji s Detroitem vstřelil už svůj dvacátý gól v prodloužení a stanovil nový rekord NHL. Florida je na tom o poznání hůře se dvěma výhrami v šesti zápasech. Ze soupeřova hřiště mají zatím Panthers bilanci tří proher ze tří zápasů.

Brankáři: Philipp Grubauer vs. Roberto Luongo

2:00 Dallas Stars – Carolina Hurricanes

Dallas vyhrál poslední tři zápasy a vyhrabal se z negativní bilance, kterou měl po prvních zápasech sezony. Aktuálně mají Stars bilanci čtyř výher a tří porážek. S Carolinou navíc vyhráli posledních pět vzájemných zápasů. Hurricanes zatím naskočili jen do pěti zápasů a vyhráli třikrát. Bez bodu z ledu odešli jen jednou, když nestačili na Winnipeg.

Brankáři: Ben Bishop vs. Scott Darling

3:00 Arizona Coyotes – Chicago Blackhawks

Arizona po sedmi odehraných zápasech zůstává jediným týmem v lize, který ještě nedosáhl na výhru. Coyotes mají na kontě zatím jeden bod za remízu po šedesáti minutách. Chicago má o jeden odehraný zápas více a čtyři vítězství, k nim přihodili ještě dva body za remízi po základní hrací době. Blackhawks vyhráli osm posledních vzájemných zápasů.

Brankáři: Louis Domingue vs. Corey Crawford

4:00 Calgary Flames – Minnesota Wild

Minnesota nezažívá povedený start do sezony a potřebuje zabrat, jelikož ji v příštím měsíci a kousku čeká hned dvacet zápasů. Jedinou výhru z pěti zápasů však získala na hřišti soupeře, kde se představí na ledě Calgary. V drese Flames do první formace poskočil do první lajny Jaromír Jágr a zdá se, že po zmeškání letního kempu už nachází formu a proti Wild jistě myslí na první gól sezony.

Brankáři: Mike Smith vs. Devan Dubnyk

4:30 Vegas Golden Knights – St. Louis Blues

Šest zápasů, pět vítězství. Bilance, kterou by u nováčka soutěže z Las Vegas nečekal ani největší optimista. Golden Knights se už potřetí budou muset vypořádat s absencí brankářské jedničky, zatím to v obou případech zvládlo. St. Louis má odehráno už osm utkání a na kontě šest výher. 

Brankáři: Malcolm Subban vs. Jake Allen

V sekci brankářů jsou hráči, kteří by měli nastoupit s největší pravděpodobností.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.