bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Obránce Polák zůstane v NHL, dohodl se s Dallasem

1. července 2018, 18:26

Adam Bagar

Ve Vítkovicích i v Třinci mají smůlu, zkušený bek Roman Polák přidá v nejlepší lize světa ještě minimálně jednu sezonu. Podle kanadské televizní stanice TSN se stěhuje z Toronta do Dallasu, kde podepsal roční smlouvu. Ta mu přinese 1,3 milionu amerických dolarů.

Dvaatřicetiletému obránci vypršela smlouva s Torontem, v jehož dresu se v říjnu vrátil do ligy po vážné zlomenině nohy z loňského dubna. Za Maple Leafs sehrál v uplynulé sezoně celkem 61 zápasů, zaznamenal v nich 13 bodů za dvě branky a jedenáct nahrávek.

V NHL chtěl pokračovat. "Chci jasně říct, že prioritou pro mě zůstává NHL. Rád bych v zámoří zůstal a zabojoval tam o místo. Až pokud by se mi tohle nepovedlo, chci se vrátit do našeho regionu," prozradil Roman Polák poté, co jednal s Vítkovicemi a Třincem.

"Nezastírám, jednám s oběma kluby. Ale troufám si říct, že s Vítkovicemi je to intenzivnější," doplnil zkušený zadák. Rivalové nakonec mají smůlu, Polák ještě v NHL sehnal práci a dohodl se s Dallasem, se kterým podle zámořských zdrojů podepsal roční kontrakt.

Důrazný hráč, který byl na jaře nominován na Mastertonovu trofej za vytrvalost, sportovního ducha a oddanost hokeji, působí v nejlepší hokejové lize světa už od roku 2006. Celkem v NHL sehrál 746 zápasů v barvách St. Louis, San Jose a už zmíněného Toronta.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.