bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Obránce Miller podstoupil další operaci, v této sezoně už si nejspíš nezahraje

15. května 2020, 15:00

Ondřej Mach

Už více než rok nenastoupil do ostrého zápasu a v nejbližší době ani nenastoupí. Kevana Millera stále sužují zdravotní problémy, bostonský obránce před osmi týdny kvůli zranění kolene prodělal už třetí operaci.

Zhruba před měsícem to byl rok od té doby, kdy se naposledy objevil na ledě. Návrat po zranění může být mnohdy velice těžký, v případě Kevana Millera se ale pěkně protáhne.

Vše začalo 19. dubna 2019, dvaatřicetiletý zadák tehdy v utkání proti Minnesotě utrpěl zlomeninu kolenního kloubu. Pár dní nato podstoupil první operaci a o měsíc později další, protože se mu zranění obnovilo, když se snažil vrátit do hry na vyřazovací část.

Od té doby o Millerovi nebylo příliš slyšet. Rodák ze Santa Clarity se od ledna připravoval na ledě, k týmu se však nepřipojil. O svých zdravotních trablích promluvil až ve čtvrtek během videokonference s držiteli permanentek na zápasy Bruins.

„Pokud jde o hokej a rehabilitaci, tak stále rehabilituji. Byl jsem na dobré trajektorii, bruslil, a pak se to zaseklo. Myslím, že generální manažer Don Sweeney o tom trochu mluvil. Právě se vracím po operaci, kterou jsem měl před osmi týdny. Už jsem dal pryč berle a znovu chodím,“ přiblížil Miller.

Navzdory těmto potížím s ním Sweeney počítá na příští sezonu. A to i přesto, že Millerovi na konci ročníku vyprší čtyřletá smlouva na deset milionů dolarů, kterou podepsal v květnu 2016.

V souvislosti s jeho návratem v této sezoně ale není generální manažer Bostonu příliš optimistický. „Nevěřím tomu. Naším záměrem je, aby byl Kevan stoprocentně zdravý a připravený na příští rok,“ řekl Sweeney v dubnu.

Miller strávil celou dosavadní kariéru v NHL v Bostonu, který ho 21. října 2011 podepsal jako volného nedraftovaného hráče. V nejlepší hokejové lize odehrál od té doby 324 zápasů, v nichž vstřelil 12 gólů a přidal 55 asistencí.

Čtěte také:
Rozhodnutí za všechny Stanley Cupy. Chicago málem vyměnilo Keitha za Roenicka s Amontem
Simon si počká na návrat do NHL. Po operaci ramena ho čeká půlroční pauza

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.