bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nová smlouva? Není kam pospíchat, říká Laine. Ve Winnipegu ale chce zůstat dlouho

18. srpna 2018, 8:00

Martin Zíta

Patrik Laine na novou smlouvu nepospíchá. Mladý Fin vstoupil na začátku července do posledního roku svého nováčkovského kontraktu a ve Winnipegu už mohou oficiálně podat novou nabídku. „Můžeme podepsat teď v létě, ale taky příští léto, nemyslím na to,“ prohlásil střelec.

„Není kam pospíchat. Pořád mám rok smlouvy před sebou. Pochopitelně novou smlouvu chci a klub je na tom stejně, ale není to zatím nutně na pořadu dne. Popravdě mi to je jedno. Nemyslím na to. Můžeme podepsal teď v létě, ale taky příští léto,“ řekl Patrik Laine Tomu Gulittimu z ligového serveru nhl.com.

Finský mladík má za sebou dva roky v NHL a čeká ho poslední sezona pod nováčkovským kontraktem. Přestože na podpis nové smlouvy nepospíchá, před novináři přiznal, že by se mu výhledově líbila dlouhodobá smlouva.

Patrik Laine přes léto přišel o dlouho pěstovaný plnovous, který názorově rozdělil hokejovou veřejnost.

„Všechno je díky tomu jednoduší. Máte podepsáno na dlouhou dobu a nemusíte řešit, že za chvíli budete jednat o nové smlouvě. A já jsem ve Winnipegu šťastný. Chci tady zůstat a doufám, že klub se k tomu staví stejně,“ dodal.

Dvacetiletý Patrik Laine za dva roky mezi hokejovou smetánkou zvládl nasázet už 80 gólů – za poslední dvě sezony jich více vstřelil už jen Alex Ovečkin – a celkem nasbíral 134 bodů ve 155 zápasech.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.