bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Noční program: Kubalík a spol. vyzvou Oilers, Boston čeká atraktivní souboj s Tampou

5. srpna 2020, 20:00

Vojtěch Balon

Po dvou úvodních zápasech středečního programu nabídne NHL další čtyři. Už ve 22 hodin změří Boston v atraktivním duelu síly s Tampou Bay, krátce po půlnoci odehrají svůj vzájemný zápas Dallas s Coloradem a nakonec dojde na pokračování dvou dosud vyrovnaných sérií.

22:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Bruins v nedělním utkání podlehli Philadelphii 1:4, dnes se ale opět budou moci spolehnout na brankářskou jedničku Tuukku Raska, který se už po pondělních a úterních trénincích cítil dostatečně fit. Pondělní trénink s týmem naopak neabsolvoval Patrice Bergeron, který by však měl rovněž nastoupit.

Bilance vzájemných zápasů z letošní sezóny hovoří pro Lightning, kteří zvítězili ve třech ze čtyř utkání, a to navzdory tomu, že elitní formace Bruins Marchand, Bergeron, Pastrňák si v těchto čtyř duelech připsala celkem 13 kanadských bodů. Na marodce ale nadále zůstává kapitán Tampy Steven Stamkos. 

0:30 Dallas Stars - Colorado Avalanche

Zatímco Stars do bojů o umístění vstoupili porážkou 3:5 s Vegas, Colorado udolalo St. Louis díky gólu Nazema Kadriho 0,1 sekundy před koncem třetí třetiny. Dallas bude pro lepší výsledek potřebovat větší přidanou hodnotu od svých tahounů Jamieho Benna a Tylera Seguina, kteří proti Vegas nevyslali ani jednu střelu na branku soupeře a Seguin na sebe nejvíce upozornil pokleknutím při americké hymně.

Proti St. Louis ale má texaský celek letos perfektní bilanci čtyř vítězství a ani jedné porážky. Dnes by měl hráčům Stars čelit český brankář Pavel Francouz, který by měl tentokrát dostat přednost před Philippem Grubauerem.

2:00 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins

Penguins po úvodní překvapivé porážce s Montrealem zabrali a udolali svého soka 3:1. Dnešní duel bude pro oba týmy velice důležitý: 75% vítězů třetího utkání za stavu 1:1 na zápasy v historii dokázalo dotáhnout sérii do vítězného konce.

Povedený vstup do vyřazovacích bojů prožil mladík v dresu Canadiens Jesperi Kotkaniemi, který se gólově prosadil v obou dosavadních zápasech. Mezi tři tyče by opět měli stanout Carey Price na straně Montrealu a Matt Murray na straně druhé.

4:30 Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers

Až nad ránem začne zápas mezi Chicagem a Edmontonem. Úvodní utkání této série vyznělo lépe pro Blackhawks, kteří díky pětibodovému příspěvku (2+3) Dominika Kubalíka zdolali Oilers 6:4. Svěřenci Davea Tippetta ovšem ve druhém zápase srovnali krok a především díky hattricku Connora McDavida vyhráli 6:3, a vyrovnali tak stav série na 1:1.

Vyrovnané byly i vzájemné duely těchto dvou soupeřů v základní části, kdy se vždy radoval domácí tým: Chicago dvakrát v United Center a Edmonton jednou v Rogers Place.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.