bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL se vrací do Evropy! Ve Švédsku se utkají Senators a Avalanche

24. března 2017, 15:05

Jan Šlapáček

Radostná zpráva pro evropské fanoušky NHL. V příští sezóně se v Evropě uskuteční hned dvě utkání základní části nejlepší hokejové ligy světa. Sváteční událost bude hostit Globen Aréna ve Stockholmu.

Na starý kontinent se NHL vrací po několikaleté pauze, která začala výlukou v roce 2012. Od té doby fanoušci čekali a tajně doufali, že se nejlepší hokejová liga do Evropy vrátí. Nyní byly jejich prosby vyslyšeny.

Ve Švédsku se proti sobě postaví Ottawa Senators a Colorado Avalanche. Pro české fanoušky se jedná o obyčejné týmy, nicméně ve Skandinávii bude panovat velká spokojenost. Kapitánem Senators je jeden z nejlepších beků světa Erik Karlsson a na dresu Avalanche má přišité kapitánské céčko Gabriel Landeskog.

„V NHL je momentálně hodně švédských hráčů a my jsme rádi, že se jich pár bude moci představit ve své vlasti," řekl komisař NHL Gary Bettman. „Je to vzrušující. Nikdy by mě nenapadlo, že budu hrát NHL ve svém rodném městě," dodal Landeskog.

Celá akce ponese název 2017 SAP NHL Global Series a hrát se bude 10. a 11. listopadu. Vstupenky by měly jít do prodeje již ve středu 29. března.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.