bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL příští rok znovu v Praze! Představí se zde Bruins a Predators

8. listopadu 2019, 19:12

Jiří Sameš

STOCKHOLM/PRAHA – National Hockey League se vrátí v příštím roce zpět do České republiky! Představí se zde Boston Bruins a Nashville Predators, zmínil se o tom v pátek 8. listopadu na tiskové konferenci ve Švédsku, Stockholmu komisionář soutěže Gary Bettman.

NHL se vrátí příští sezonu v rámci 2020 NHL Global Series zpět do Evropy. Zápasy základní části přitom uvidí znovu Česká republika, Praha a tentokrát také Finsko, Helsinky.

Starý kontinent bude hostit opět i přípravná utkání. V rámci 2020 NHL Global Series Challenge se bude hrát zase v Německu a ve Švýcarsku.

„Existuje jediný důvod, proč se vracíme do Evropy," řekl Bettman na tiskové konferenci, hodinu před zápasem mezi Buffalo Sabres a Tampa Bay Lightning v Ericsson Globe.

„Každý zápas, jenž zde sehrajeme, fanoušci vyprodají během několika hodin. Velmi úspěšný je navíc i program s názvem European Game of the Week, který Evropanům přinášíme společně s partnery," pokračoval.

„Hokej je skutečně globální hra a fanoušci v Evropě jej milují. My jsme přitom za to moc rádi, proto se také vracíme," doplnil.

Do hlavního města země české, O2 Areny přijedou Bruins a Predators, přičemž zde zahájí jedním zápasem svou sezonu 2020-2021.

Určitě se tak můžete těšit na útočníky Davida Krejčího, Davida Pastrňáka.

„Když jsem se dozvěděl zprávu, že se Boston Bruins vrátí zpět do mé rodné země, aby zde hráli v roce 2020 NHL Global Series, byl jsem velmi nadšený," zmínil David Pastrňák.

„Vzpomínám si, jak jsem jel jako malé dítě do O2 Areny, abych tady viděl hrát Bruins a Coyotes v roce 2010 NHL Premiere. Vášnivost fanoušků a atmosféra, na tohle nikdy nezapomenu. Nemůžu se dočkat," dodal.

Ještě předtím ale Boston zavítá k přípravnému utkání na led německých Adler Mannheim, do SAP Areny, kde také zakončí svůj tréninkový kemp. Nashville potom čeká stejné na hřišti švýcarských SC Bern, v PostFinance Areně.

Finské Helsinky a Hartwall Arena jinak přivítají, později na podzim, Colorado Avalanche a Columbus Blue Jackets, zde budou na programu dva zápasy.

Přesná data a informace o prodeji vstupenek budou teprve oznámeny.

2020 NHL Global Series bude znamenat už čtvrté představení základní části NHL v Evropě za sebou a deváté celkově.

Jakmile skončí v sobotu 2019 NHL Global Series mezi Sabres a Lightning, bude na evropské půdě odehráno přesně 28 zápasů základní části nejlepší hokejové ligy.

Bruins a Predators zajistí příští rok zápas číslo šest, co se Česka týče. Letos se zde ukázali 4. října Philadelphia Flyers a Chicago Blackhawks.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.