bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL odtajní nové dresy od Adidasu na draftu v Chicagu

16. května 2017, 12:00

Jakub Prchal

Čas čekání se pomalu krátí. Podle dobře informovaného reportéra Michaela Russa budou tolik očekávané nové dresy od firmy Adidas, které budou hráči klubů NHL oblékat od nadcházející sezóny, odhaleny na letošním draftu NHL. Ten startuje třiadvacátého června a potrvá dva dny.

Jisté je, že ze scény nadobro zmizí všechny alternativní dresy. Řada klubů nejslavnější hokejové ligy světa tak bude stát před důležitým rozhodnutím, jaké varianty dresů upřednostní - od letošního léta se totiž začnou vyrábět pouze domácí tmavé a venkovní světlé varianty dresů. Ne snad z důvodu, že by Adidas nechtěl nabídnout třetí sadu, vzhledem ke krátké době je však nestihne navrhnout. Od soutěžního ročníku 2018-19 by se ale mohly vrátit.

Například Minnesota údajně vstoupí do sezóny 2017-18 se zelenými dresy, podobnými těm ze Stadium Series v roce 2016. Anaheim prý zase plánuje upřednostnit oranžovou, stejně jako Edmonton.

Nové logo Senátorů?

S odchodem značky Reebok a příchodem Adidasu se změní i vzhled samotných dresů. Určitou představu mohl zanechat už zářijový Světový pohár, kde nová spolupráce započala. Typickým prvkem byly svislé pruhy na bocích.

Prezident ottawských Senátorů Tom Anselmi se dokonce v souvislosti s redesignem dresů nechal slyšet, že zvažuje změnu samotného loga týmu z hlavního města Kanady. Stávající logo by rád nahradil typickým písmenem „O“, které jsme měli možnost vidět na letošních alternativních dresech. „Ten dres inspiroval obrovskou spoustu lidí. Skvěle vypadá a hráčům se líbí,“ řekl Anselmi v únoru.

Velkou pozornost na sebe bezpochyby strhne odhalení prvních dresů nového klubu Vegas Golden Knights. Hlavní roli by podle dosavadních prohlášení měla hrát černá barva společně se zlatými prvky. „Dali jsme do designu hodně práce. Myslím, že se všem fanouškům budou líbit,“ sdělil generální manažer George McPhee.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.