bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL nadělí další bohatou hokejovou noc. Na programu je hned 13 zápasů!

26. ledna 2021, 21:36

Daniel Fekets

Nejlepší hokejová liga světa nabídne po včerejším zápasově chudším programu hned 13 zápasů! Fanoušci hokeje se mohou těšit například na soupeření Bostonu s Pittsburghem. Zajímavý střet se chystá také ve Washingtonu, který newyorským Ostrovanům rozhodně má co vracet, neboť v loňském play-off právě Islanders zdolali Capitals poměrem 4:1 na zápasy. Panteři z Floridy se chystají na první venkovní zápas, dokáží navázat na výhry proti Chicagu a zvítězí i v Columbusu?

01:00 Boston Bruins – Pittsburgh Penguins

Už hodinu po půlnoci odstartuje souboj mezi Bostonem a Pittsburghem. Oba celky se střetnou poprvé v této sezoně. Do utkání jde v lepší pozici Pittsburgh, který je na druhé příčce v divizi a v šesti zápasech posbíral 8 bodů. Navíc zvítězil čtyřikrát v řadě, když dvakrát zdolal Rangers i Washington. Boston má ovšem jen o bod méně a k dispozici jedno utkání k dobru. Výkony Bruins šly v posledních dvou zápasech také nahoru, Boston totiž Philadelphii vstřelil v uplynulém dvojutkání hned 11 branek. 

01:00 Buffalo Sabres – New York Rangers  

Zápas v Buffalu nabídne souboj týmů, kterým se start do sezony vůbec nepovedl. Celek z New Yorku je v tabulce Východní divize poslední se třemi body na kontě po pěti odehraných zápasech. Sabres do vzájemného souboje vstoupí s pěti získanými body v šesti zápasech. Také v tomto případě dojde na první soupeření obou celků v této sezoně. Je možné, že do utkání s Buffalem nezasáhne český útočník Filip Chytil, jenž hlásí zranění v horní části těla.  

01:00 New Jersey Devils – Philadelphia Flyers

Ke vzájemnému dvojzápasu se chystá i Philadelphia na ledě Ďáblů z New Jersey. Oba celky mají na kontě 7 získaných bodů, ovšem New Jersey odehrálo o utkání méně. Devils i Flyers se budou muset obejít bez svých klíčových hráčů. Domácím bude chybět Nico Hischier a hostům Sean Couturier. Letci potřebují zabrat, protože předešlé dva zápasy proti Bostonu nezvládli dle představ. Podaří se jim dnes přelstít obranu New Jersey, která v minulém duelu s New Yorkem Islanders neinkasovala?  

01:00 Washington Capitals – New York Islanders

Všechny duely v rámci Východní divize se rozehrají ve stejném čase. I soupeření mezi Washingtonem a Islanders nabídne zajímavou bitvu. Capitals jsou v tabulce divize první a v porovnání všech celků NHL zatím čtvrtí nejlepší. V cestě jim dnes bude stát urputné Islanders, které v prvních pěti zápasech vstřelilo jen 9 gólů a pouhých 8 jich inkasovalo. Naordinuje kouč Barry Trotz svým svěřencům poctivou defenzívu i na ledě favorita?  

01:00 Columbus Blue Jackets – Florida Panthers

Florida teprve naskakuje do nové sezony a vůbec poprvé se v ní představí na hostujícím stadionu. Do zápasu s Columbusem půjde s vědomím toho, že v prvních dvou zápasech byla stoprocentní. Blue Jackets ale rozhodně nebudou snadným oříškem, neboť v šesti zápasech si připsali šest bodů a v minulém duelu dokázali porazit úřadujícího šampiona z Tampy poměrem 5:2. 

02:00 Nashville Predators – Chicago Blackhawks

Marodka Blackhawks čítá už sedm stabilních jmen ze základní sestavy. I tak se ale Chicago bude chtít směle postavit Nashvillu. Hosté navíc v posledních dvou zápasech vytěžili v soubojích s Detroitem 4 body a v tabulce dokonce Nashville přeskočili. Predátorům se start sezony rozhodně nepovedl dle představ. Po dvou úvodních výhrách prohráli už potřetí v řadě. Dnes budou mít možnost nepříznivou bilanci napravit. 

02:00 Winnipeg Jets – Edmonton Oilers

Soupeření dvou sousedů v tabulce nabídne boj mezi Winnipegem a Edmontonem. Winnipeg získal 8 bodů v šesti zápasech, Edmonton 6 bodů v sedmi zápasech. Favoritem sice budou domácí, ale před dvěma dny stejnému soupeři podlehli. Rozhodující gól v prvním vzájemném souboji vstřelil Leon Draisaitl jen jednu sekundu před koncem třetí třetiny. Německá hvězda zajistila svému týmu vítězství 4:3. 

02:00 Minnesota Wild – Los Angeles Kings 

Už potřetí v sezoně změří Minnesota síly s Los Angeles. Krále už dvakrát porazila a pokaždé z toho byl konečný výsledek 4:3 po prodloužení. Minnesotě se zatím celkem daří, připsala si čtyři výhry ze šesti zápasů a v tabulce divize je druhá. Los Angeles ovšem také nezačalo špatně, v šesti kláních si drží bilanci bodu na zápas a v uplynulém duelu navíc vysoko 6:3 zvítězilo na ledě St. Louis. Minnesota v minulém zápase padla teprve podruhé v sezoně, když doma nestačila na San Jose. 

02:30 Dallas Stars – Detroit Red Wings

Dallas kvůli problémům s koronavirem naskočil do sezony později, v prvních dvou zápasech ale loňský finalista Stanley Cupu bodoval naplno. S Nashvillem si poradil 7:0 a 3:2. Detroit má na svém kontě také 4 body, jenže odehrál už šest zápasů. Red Wings rozhodně mají co napravovat, neboť dva duely s Chicagem vůbec nezvládli. Soupeři podlehli 1:4 a 2:6.  

03:00 Vegas Golden Knights – St. Louis Blues

V Las Vegas bude k vidění střet týmů s dobrou formou. Vegas je v Západní divizi první s deseti body na kontě po šesti odehraných zápasech. Bluesmani jsou na tom o tři body hůře. Výsledky vítěze NHL 2018/2019 jsou však jako na houpačce. Coloradu St. Louis podlehlo 0:8 a Los Angeles 3:6. Stejné celky ale dokázalo v odvetných utkáních porazit. Rytíři zatím prohráli jen jednou, a to na ledě Arizony, právě Kojoty ale přehráli letos už třikrát. 

03:00 Calgary Flames – Toronto Maple Leafs

Kanadská divize nabídne bitvu mezi Calgary a Torontem. Maple Leafs zatím podávají stabilní výkony a po sedmi odehraných zápasech jsou s deseti body druzí v divizi. Calgary je sice předposlední, ale zatím hrálo jen čtyřikrát. Celkem Plameny vytěžily 5 bodů, takže také ony si rozhodně nevedou špatně. Oba celky se v Calgary utkaly před dvěma dny, Toronto po utkání odešlo spokojenější, protože zvítězilo 3:2. 

03:00 Colorado Avalanche – San Jose Sharks 

Colorado a San Jose jsou na tom bodově, i v počtu odehraných zápasů, shodně. Avalanche a Sharks dosud získali 6 bodů v šesti zápasech a dnes je čeká první vzájemné měření sil v sezoně. San Jose jde do zápasu s lepší náladou, neboť v minulém zápase dokázala zdolat Minnesotu 5:3. Colorado naopak prohrálo v Anaheimu 1:3. Prosadí se i v tomto utkání Tomáš Hertl, který si v šesti zápasech připsal už 7 kanadských bodů?  

03:00 Arizona Coyotes – Anaheim Ducks  

Tři hodiny po půlnoci se utká i Arizona s Anaheimem. Oba týmy se nachází na spodních příčkách Západní divize, avšak bodové manko na jejich soupeře je minimální. Arizona prohrála tři z posledních čtyř zápasů, naposledy nestačila na Vegas poměrem 0:1. Anaheim naopak dokázal po dvou porážkách zabrat a Colorado porazit 3:1. Kačeři se ale trápí v produktivitě, v šesti zápasech zatím nastříleli jen 11 branek. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.