bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL hlásí čtvrtého nakaženého hráče koronavirem. Podruhé jde o Colorado

29. března 2020, 5:08

David Jahoda

Mezi hráči nejlepší hokejové ligy světa se potvrdila nákaza nového typu koronaviru u čtvrtého hráče. Podruhé jde přitom o nejmenovaného hokejistu Colorada Avalanche, dva pozitivně testované má také Ottawa.

První nákaza koronavirem se v šatně Avalanche, za které hrají i dva čeští hokejisté brankář Pavel Francouz a útočník Martin Kaut, objevila v pátek. 

První nakažený se už ale stihl z nákazy uzdravit.

Teď jde o druhý případ. Konkrétní jméno ale Colorado nezveřejnilo, stejně jako v předchozích dnech Ottawa Senators, kteří mají rovněž dva pozitivně testované. Prvního zde klub potvrdil 17. března. 

„Hráč je v izolaci. Všichni ostatní, kteří s ním mohli přijít do kontaktu, byli informováni a rovněž zůstávají izolováni,“ informuje NHL na svém oficiálním webu.

Vedení soutěže bude jejich stav dále monitorovat a bude v kontaktu s klubem. NHL rovněž informovala, že žádný další hráč ani člen realizačního týmu nemá příznaky nemoci. 

NHL je kvůli pandemii koronaviru už od 12. března přerušená, všichni hokejisté a zaměstnanci mají podle doporučení zůstat minimálně do 4. dubna v domácí karanténě.

Opětovný start ligy je zatím v nedohlednu. Jednou z variant je, že by se NHL dohrávala od července do září.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.