bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nemilé zprávy. Nečas s Šulákem opouští scénu NHL. Putují na farmy

18. října 2018, 7:39

Jan Šlapáček

Noc přinesla ze zámoří dvě zprávy, které se českým fanouškům moc líbit nebudou. Obránce Libor Šulák a útočník Martin Nečas se budou nově hlásit na farmách svých klubů, kam byli posláni.

Obránce Libor Šulák nevstoupil do základní části ideálně, jeho výkony zaostávaly za těmi, kterými si v přípravě místo vybojoval a byla pouze otázka času, kdy se vedení Red Wings k tomuto kroku rozhodne.

Nyní se Detroitu uzdravil obránce Trevor Daley a bylo jasné, že se jeden z beků bude muset pakovat. Vybíralo se z trojice Filip Hronek, Joe Hicketts, Libor Šulák a prst ukázal právě na rodáka z Pelhřimova. Ten odehrál za Red Wings všech šest úvodních duelů.

O něco méně očekávaná zpráva přišla z Caroliny. Po premiérovém gólu Martina Nečase v NHL přišlo rychlé vystřízlivění a i mladý talentovaný útočník byl nasměrován svým klubem na farmu.

Cíl Hurricanes je jasný. Organizace chce českému útočníkovi dopřát dostatek času na ledě, aby mohl herně růst a na to v prvním týmu není prostor. Očekává se, že až nabere Nečas další zkušenosti a dostane se do pořádného herního tempa, tak bude okamžitě povolán zpátky nahoru.

Cesta k usazení se v NHL je občas trnitá...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.