bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nejistota ohledně Ferlanda, Canucks proto sledují Waynea Simmondse

7. února 2020, 15:42

Jiří Sameš

Vancouver Canucks postrádají od prosince útočníka Micheala Ferlanda, jenž má zranění v horní části těla. Kanadský tým očekává návrat jmenovaného hokejisty (snad) již brzy, avšak stejně se dívá na trh.

Pokud mají Canucks strach o zdravotní stav Micheala Ferlanda, mohli by před uzávěrkou přestupů přivést muže, o jehož služby usilovali už v průběhu letní přestávky.

Abychom byli konkrétní, řeč je tady o útočníkovi Wayneu Simmondsovi. Šance jeho New Jersey Devils na postup do play-off jsou de facto nulové, přičemž tak Devils plánují velký výprodej.

„Strach o zdraví Ferlanda může ovlivnit počínání Canucks před uzávěrkou přestupů," potvrzuje dobře informovaný zdroj.

„Očekává se, že se brzy přesune do Utica (Utica Comets, farma Vancouveru, AHL – pozn. redaktora), kde udělá další krok k návratu zpět na led NHL," pokračoval.

„Tak či tak, Vancouver Canucks si časem položí otázku, co se Micheala Ferlanda týče. Zda je skutečně připraven na bitvy v play-off," podotkl zde.

„Bylo mi zároveň řečeno, že Canucks diskutují o možnosti příchodu Waynea Simmondse z New Jersey Devils," poznamenal dále.

„Mohu vám říct, že o jeho služby měli obrovský zájem už loni, v průběhu léta. Simmonds se ale nakonec rozhodl zůstat v Metropolitní divizi a podepsat s New Jersey," doplnil.

Wayne Simmonds je stejným typem hokejisty, jako Ferland. Výše zmiňované tedy dává rozhodně smysl.

Simmonds, jednatřicetiletý Kanaďan, se může stát po skončení letošní sezony (1. července) neomezeně volným hráčem. 1. července 2019 totiž podepsal s New Jersey roční smlouvu na 5 milionů dolarů. 

V období 2019-2020 odehrál zatím 53 zápasů, přičemž v nich vstřelil pět gólů a zapsal celkem 19 kanadských bodů.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.