bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nejbizarnější gól sezóny! Cam Ward si dovezl puk do vlastní brány, aniž o tom věděl

23. března 2018, 10:30

Jiří Lacina

Máte pocit, že už jste v hokeji viděli všechno? Tak tohle asi sotva! Carolina začala domácí přestřelku (6:5) s Arizonou dobře, po pěti minutách vedla 2:0. Hosty vrátila do hry trefa Alexe Goligoskiho, ačkoli slovo „trefa“ musí být v tomto případě v pořádných uvozovkách.

Obránce Kojotů ihned po buly ve středovém kruhu popadl puk a poslal ho po mantinelu do útočného pásma. Tam si pro něj neatakován dojel za vlastní bránu Cam Ward. Najednou však o kotouči ztratil přehled a tak radši dojel zpátky do brány a pro jistotu rozklekl… Málokdo asi v té chvíli věděl, že se puk právě ocitá za brankovou čárou. Zůstal totiž zaseknutý v brankářově brusli!

Rozhodčím i fanouškům začalo všechno docházet, když muž v pruhovaném doloval kus gumy z Wardovy brusle. Po konzultaci s videem nezbylo hlavnímu arbitrovi než ukázat do středového kruhu a kuriózní branku uznat.

„Byl to jeden z nejpodivnějších gólů, co jsem kdy viděl,“ kroutil hlavou útočník domácích Jeff Skinner, jenž otevíral i uzavíral skóre utkání a za tři body (2+1) byl vyhlášený druhou hvězdou večera.

Dvougólový střelec byl i na straně poražených, Alex Goligoski však za první zásah vděčí hlavně neuvěřitelné souhře náhod. Komentátoři ESPN popsali tuto situaci jako „nejbizarnější gól sezóny“.

Kojotům už dávno o nic nejde, jejich jediným úkolem je aspoň trochu napravit zoufalý dojem z první poloviny sezóny, což se zejména v únoru a v březnu docela daří. Carolina je stále ve hře o play off, a přestože Hurikáni nakonec získali oba důležité body, po zvláštním gólu se trochu báli.

„Byl to jeden z těch okamžiků, kdy jen kroutíte hlavou a říkáte si: Co ještě? Co přijde příště?“ přiznal své obavy trenér domácích Bill Peters.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.