bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Něco, co žere kosatky. Seattle vyzval fanoušky k výběru jména či barev

13. května 2019, 14:27

Jan Vojkůvka

V pořadí 32. tým NHL vstoupí do soutěže v sezoně 2021-22 a má spoustu času k učinění mnohých důležitých rozhodnutí. To zahrnuje i výběr jména či klubových barev, ve kterých se v Seattlu bude hrát. Zástupci organizace se rozhodli oslovit fanoušky v anketních otázkách.

Na webu seattlenhlfans.com, který byl vytvořen nejen za účelem poskytnutí prvotních informací, ale také jako místo sběru informací, bylo umístěno několik anketních otázek, jež jsou pro organizaci Seattlu velmi důležité.

Stránky, které spatřily světlo světa minulý čtvrtek, se v prvních 24 hodinách dočkaly výrazné odezvy od těch, pro něž byly vytvořeny. Podle zástupců Seattlu bylo získáno do pátečního večera přes 50 000 unikátních odpovědí na každou z otázek.

Seattle zajímá názor příznivců nejen na jméno týmu a klubové barvy, ale také například na to, jaká hudba by měla hrát v aréně, čím by se měl oslavovat vstřelený gól, či jaké jídlo by se mělo na stadionu podávat.

Co se týče jména, v nabídce jsou základní možnosti jako mýtické stvoření, mořské zvíře, či odkaz na spojení s historií Seattlu. Fanoušci mohou vybrat ale také možnost, jež odkazuje na budoucí rivalitu s Vancouverem. Ta je pod příznačným názvem "cokoliv, co žere kosatky".

 

Podle dostupných informací by se jméno nového týmu NHL mělo oznámit na podzim tohoto roku.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.