bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nechce odejít, Nicklas Bäckström zahájil rozhovory s Capitals bez agenta

24. listopadu 2019, 5:33

Jiří Sameš

Útočník Nicklas Bäckström je nesporně už spoustu let nedílnou součástí Washington Capitals. Po skončení sezony 2019-2020 mu vyprší smlouva, obě strany se tak nyní věnují vyjednávání, co se nového kontraktu týče. Hokejista dal přitom jasně najevo, že nechce odejít.

17. května 2010 podepsal Nicklas Bäckström s Capitals desetiletou smlouvu na celkem 67 milionů dolarů. Na poslední čtyři roky zahrnuje tato dohoda modifikovanou doložku o nevyměnitelnosti.

„Bylo mi řečeno, že začal rozhovory s Capitals bez agenta," zmínil uznávaný reportér Sportsnetu Elliotte Friedman v sobotu, během pořadu Hockey Night in Canada, segmentu Saturday Headlines.

„Myslím si, že je to dobré znamení, jak pro hokejistu, tak i pro tým. Mají pocit, že se dokážou společně domluvit," pokračoval.

Bäckström, dvaatřicetiletý Švéd, odehrál v sezoně 2019-2020 zatím 23 zápasů, přičemž v nich vstřelil čtyři góly a zapsal celkem 18 kanadských bodů.

Díky Washingtonu je čtyřkou Vstupního draftu NHL 2006, v nejlepší hokejové lize hraje letos svou třináctou sezonu.

Kromě Bäckströma budou muset Capitals věnovat pozornost brankáři Bradenu Holtbymu, jenž se může stát po letošním období, 1. července taktéž neomezeně volným hráčem.

Hokejisté Washingtonu prohráli v sobotu večer doma s Vancouver Canucks 1:2 po samostatných nájezdech, v tabulce Metropolitní divize, Východní konference jsou ale i nadále na prvním místě (bilance 16-4-5).

Příští duel sehrají až v noci na čtvrtek, kdy přivítají Florida Panthers.

Čtěte také:
Jacob Markström je součástí budoucích plánů Canucks, začnou jednat
Moment dne: Milník pro Ondřeje Paláta, vstřelil svůj 100. gól v NHL

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.