bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nashville v domácím prostředí poprvé padl. Ducks urvali výhru v prodloužení

19. května 2017, 6:55

Jan Šlapáček

Hokejisté Ducks zvládli z jejich pohledu klíčové utkání na ledě Predators a nepustili svého soka k postupovým mečbolům. Anaheim si cestu za vítězstvím v zápase hodně zkomplikoval, nakonec ale uspěl v prodloužení a srovnal stav série na 2:2.

Nashville Predators - Anaheim Ducks

2:3pp. (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 54. Subban (Wilson, Arvidsson), 60. Forsberg (Arvidsson, Neal) – 12. Rakell (Fowler), 31. Ritchie (Thompson, Vatanen), 71. Perry.

Hrát v letošním play-off na ledě Nashvillu rozhodně není nic příjemného, jelikož Predators až do dnešního dne drželi domácí neporazitelnost. Všechno ale jednou končí.

Ducks si během úvodních dvou třetin dokázali vypracovat dvougólové vedení, které ovšem nedokázali udržet. Necelých sedm minut před koncem snížil Subban a pětatřicet sekund před koncem vyrovnal Forsberg, jenž duel nasměroval do prodloužení.

V něm se hrálo lehce přes deset minut, než si do vlastní branky srazil nahození Perryho od pravého mantinelu Subban. Nashville tedy obrat nedotáhl do úplného konce a poprvé ve svém stánku prohrál.

Stav série: 2:2

P. Rinne (NSH) – odchytal 69:10 minut, 34 zákroků, úspěšnost 91,9 %
J. Gibson (ANA) – odchytal 70:25 minut, 32 zákroků, úspěšnost 94,1 %

Ondřej Kaše (ANA) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 6:11

1. hvězda utkání – Nate Thompson (ANA)
2. hvězda utkání – P. K. Subban (NSH)
3. hvězda utkání – Rickard Rakell (ANA)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.