bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nádherná akce a ještě lepší zákrok! V hlavní roli Toews a Campbell

3. listopadu 2019, 18:28

Jiří Sameš

Noc na neděli 3. listopadu byla opět plná skvělých okamžiků. Jeden z nich byl k vidění v zápase mezi Los Angeles Kings a Chicago Blackhawks, přičemž hlavní roli zde obstarali brankář Jack Campbell a útočník Jonathan Toews.

Jednalo se konkrétně o začátek šestnácté minuty úvodní periody a Kings měli k dispozici náskok 2:1.

Jonathan Toews najel po levé straně do útočného pásma, spolu s ním se vezl útočník Alex Nylander. Toews vzal všechno na sebe, ukázkově se přitom zbavil obránce Bena Huttona a nakonec zakončoval zprava bekhendem.

Od Toewse naprosto parádní akce, avšak z gólu se radovat nemohl.

Jack Campbell totiž vytáhl vynikající zákrok lapačkou.

Po skončení zápasu měl větší důvod k radosti rovněž Campbell, hokejisté Los Angeles zvítězili 4:3 v prodloužení. Utkání rozsekl necelých 17 vteřin před koncem nastaveného času obránce Drew Doughty.

Campbell v duelu předvedl celkem 24 úspěšných zákroků, třikrát inkasoval.

Toews vstřelil jeden gól, když v čase 58:21 zajistil skóre 3:3.

Kings ukončili sérii čtyř proher v řadě, v tabulce Západní konference jsou aktuálně na dvanáctém místě (bilance 5-9-0).

Blackhawks zaregistrovali šestý nezdar z posledních sedmi zápasů, v tabulce Západní konference jsou nyní na třinácté pozici (bilance 3-6-3).

Čtěte také:
Zájem o Puljujärviho služby stoupá, GM Oilers zamíří do Evropy
Seattle oznámí své jméno před přestávkou, určenou pro Utkání hvězd

Mimochodem, úžasnou rukavicí se blýskl 3. října také brankář Devan Dubnyk, když vychytal v utkání mezi Nashville Predators a Minnesota Wild zkraje prostředního dějství útočníka Mikaela Granlunda.

Který zákrok je podle vás, čtenářů tím lepším? Campbell či Devan Dubnyk? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.