bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Mike Smith o výměně nepřemýšlí. Chce zůstat v poušti

30. ledna 2017, 17:00

Jan Šlapáček

V posledních letech patří mezi to nejlepší, co Arizona Coyotes ve svém klubu má. Fanoušci tohoto pouštního celku mohou zůstat v klidu, Mike Smith klub opustit nehodlá a hodlá tým dotáhnout k lepším zítřkům.

Kanadský brankář Mike Smith na sebe upozornil během víkendu v Los Angeles, kdy přes celé kluziště trefil vyhrazenou mezeru na kotouč. Rychle se tedy začalo mluvit i o tom, jestli by nebylo pro úspěšného brankáře lepší, kdyby se nechal vyměnit do nějakého klubu, se kterým má šanci na úspěch.

Samotný brankář tuhle spekulaci okamžitě vyvrátil se slovy, že nehodlá rušit svoji klauzuli o nevyměnitelnosti. V poušti je spokojený a chce být členem týmu, který se bude rok od roku zlepšovat. To ale neznamená, že nemá zkušený hokejista žádné ambice.

„V NHL chce každý vyhrávat, mít konkurenceschopný tým a hrávat pravidelně v play-off. Jsem na tom úplně stejně," začal povídání s novináři Smith. „Chci mít ve své kariéře ještě někdy šanci vyhrát něco velkého a věřím, že se toho můžu dočkat i zde. Věci se mohou změnit hodně rychle."

Generální manažer John Chayka zase prozradil, že ostatní týmy mu kvůli brankářské jedničce Coyotes ani nevolají, dobře vědí, že v tomto případě by se obchod nekonal.

„Snažíme se něco budovat a on je pro nás klíčovým hráčem," pochválil nejvyšší muž Arizony svého brankáře. Na Smitha se bude Chayka spoléhat minimálně ještě dvě následující sezóny, na které je kanadský brankář podepsán.

Zachytá si během této doby Smith i ve vyřazovacích bojích? 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.