bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

McGregor vhodil čestné buly v Bostonu, jeho oslavu pak předvedl Marchand

17. března 2019, 14:00

Matěj Hodoval

Není novinkou, že týmy v zámoří několikrát za sezonu připraví mimořádné dresy na rozbruslení a daný večer se nese v duchu jednoho tématu. Pravidelně se slaví například Den svatého Patrika, při němž si bostonští Medvědi pozvali jednoho vzácného hosta.

Slavnostní buly před utkáním Bruins s Blue Jackets totiž vhodil jeden z nejznámějších Irů současnosti – zápasník Conor McGregor. Ten přišel do středového kruhu se zeleným dresem a svou jmenovkou a energickými gesty si získal hlasitý potlesk diváků v TD Garden.

Ještě před nástupem byl McGregor navštívit šatnu Bostonu, kde řádně hokejisty řádně vyhecoval. „V této budově jsem neporažený, stejně jako samotní Bostoňané. Jste připraveni na válku?“ vyprávěl McGregor způsob, jakým Bruins nabudil.

„Inspirace pro kohokoliv v jakémkoliv sportu,“ smekl na svém instagramovém profilu David Pastrňák, který sledoval utkání pouze v civilu.

Motivace od kontroverzního, nicméně mnohými uznávaného zápasníka pomohla. Medvědi souboj s Columbusem zvládli, rozhodující ránu zasadil v prodloužení Brad Marchand, jenž po vítězné trefě napodobil proslulou oslavu právě Conora McGregora.

„Doufal jsem, že se mi podaří skórovat, abych tu oslavu mohl předvést,“ usmíval se Marchand. „Každý den nemáte příležitost mít ikonu, jako je on, v kabině.“ 

Třicetiletý Kanaďan díky dvěma bodům stanovil své nové kariérní maximum co se bodů týče. Marchand má za letošní ročník na svém kontě 31 gólů a 56 asistencí, což činí 87 kanadských bodů. Před tím dosáhl dva roky v řadě nejvýše na 85 bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.