bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Maple Leafs čistí místo na soupisce, mezi volné hráče poslali Marčenka

14. srpna 2017, 20:00

Martin Zíta

Toronto Maple Leafs umístilo na waiver list, tedy listinu volných hráčů, obránce Alexeje Marčenka. Informoval o tom hráčův agent Dan Milstein.

Dny obránce Alexeje Marčenka v dresu Toronta Maple Leafs jsou podle všeho u konce. Vedení kanadského týmu umístilo ruského zadáka na tak zvaný waiver list, ze kterého si jej může stáhnout jakýkoliv jiný tým soutěže.

S informací o počínání týmu okolo Lou Lamoriella a Brendana Shanahana přišel Marčenkův agent Dan Milstein prostřednictvím Twitteru. Oficiálně má klub své rozhodnutí oznámit zítra po obědě tamního času.

Marčenko přišel do Toronta v průběhu minulé sezony z Detroitu, když si ho Javorové listy stáhly právě z listiny volných hráčů.

Podle dalších, neověřených infromací, je Marčenkovo zařazení mezi volné hráče předstupeň k rozvázání jeho smlouvy a následnému odchodu do KHL.

Marčenko byl Red Wings draftován ze 205. místa v roce 2011 a během svého zámořského působení nikdy naplno neprorazil mezi mantinely NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.