bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Los Angeles chce ukončit sérii porážek, New Jersey chce zpět na vítěznou vlnu

20. října 2018, 18:15

Martin Zíta

Čtyři zápasy čekají hokejové fanoušky ještě před půlnocí a bude co sledovat. Představí se řada hráčů, kteří do nového ročníku vstoupili ve velkém stylu a také Los Angeles, které se bude snažit přerušit sérii porážek.

19:00 Philadelphia Flyers – New Jersey Devils

New Jersey letos vyhrálo čtyři z pěti zápasů, do kterých naskočili a tentokrát je čeká první zápas na ledě soupeře. Flyers mají na kontě už sedm odehraných zápasů se třemi vítězstvími. Do sestavy Philly by se měl vrátit mladík Nolan Patrick.

19:00 Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche

Jak Carolina, tak Colorado do nové sezony vstoupily podařeně, když mají oba celky čtyři vítězství. Hurricanes ovšem prohráli poslední dva zápasy. Zápas bude soubojem ofenzivních hvězd začátku sezony Nathana MacKinnona (7+4) a Mikko Rantanena (2+11) na straně jedné a Sebastiana Aho (4+8) na straně druhé.

21:30 LA Kings – Buffalo Sabres

Los Angeles se v zápase s Buffalem bude snažit o ukončení nepříznivé série, když prohráli poslední tři zápasy. Ze sedmi zápasů tak kalifornský celek zvládl pouze dva. Buffalo za stejný počet zápasů vyhrálo třikrát a ztratilo poslední dva zápasy.

22:00 Winnipeg Jets – Arizona Coyotes

Arizona letos z šesti zápasů prohrála čtyřikrát a vstřelila zatím pouze osm branek. Ani v jednom zápase Coyotes letošní sezony nepadlo více než pět branek. Winnipeg má o jeden zápas odehráno více a vyhrál čtyřikrát. Na domácím ledě pak ze čtyř zápasů třikrát vyhráli a jednou remizovali po šedesáti minutách.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.