bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lightning dočasně uzavřeli tréninková centra, hlásí pozitivní testy na COVID-19

19. června 2020, 21:06

Redakce NHL.CZ

Tampa Bay Lightning v pátek dočasně uzavřeli svá tréninková centra, několik členů organizace má totiž pozitivní test na COVID-19. Informoval o tom uznávaný reportér Bob McKenzie z TSN na svém twitterovém účtu.

Zprávu už ostatně potvrdil také samotný klub... to když generální manažer Julien BriseBois vydal prohlášení. Nakažených je údajně pět – tři nejmenovaní hokejisté a dva zaměstnanci.

Osoby, které využívaly stejné tréninkové zařízení, jsou nyní testovány. Pokud se v týmu neobjeví další pozitivní případy, mohli by Lightning svá tréninková centra znovu otevřít.

Nakažení koronavirem samozřejmě musí zůstat v karanténě. 

Florida patří z hlediska pandemie koronaviru k nejvíce zasaženým státům ve Spojených státech amerických. Podle stanice CNN v pátek oznámila téměř
4 000 nových případů. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.