bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lehterä má problém. Útočník Flyers byl prý zapojen do pašování kokainu

27. září 2018, 16:00

Vojtěch Balon

Během čtyřletého působení v NHL si Jori Lehterä (na snímku) vydělal přes 20 milionů dolarů, další balík peněz mu přitekl na bankovní konto během jeho úspěšného působení v ruském Novosibirsku.

Zdá se ale, že finský forvard přesto nemá dost, podle reportáže finské agentury MTV byl totiž Lehterä ve své domovině součástí pašeráckého gangu.

Lehterä je jedním z 23 podezřelých v případu pašování a prodeje dvou kil kokainu, který byl v oběhu od letošního ledna. „Bavili jsme se o tom s Jorim i s vedením ligy, v tento moment záležitost nebudeme komentovat,“ omluvil se generální manažer Ron Hextall. „Budeme situaci vyšetřovat, do té doby nic nebudeme komentovat,“ řekl v podobném duchu zástupce komisaře Bill Daly.

Třicetiletý rodák z Espoo nařčení odmítá, sedm z obviněných už je ale ve vězení a finská policie navíc zabavila cennosti a šperky v hodnotě 650 tisíc euro (necelých 17 milionů korun). Aby toho nebylo málo, policie v létě prohledala Lehterův srub, hráč ale zůstává na svobodě.

Bude ho kokainová eskapáda stát místo na soupisce Flyers? „Bez komentáře,“ mlčel Hextall. V minulém ročníku finský centr odehrál 62 zápasů, v nichž se gólově prosadil jen třikrát. V přípravných zápasech se navíc daří jeho konkurentům Jordanu Wealovi, Michailu Vorobjevovi a Corbanu Knightovi, a tak Lehterä bude mít co dělat (kokain nekokain), aby zůstal v sestavě Flyers.

Co s ním bude dál?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.