bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lauko se chystá v Chomutově: Je to na hlavu, nevím jak trénovat

18. června 2020, 0:34

Martin Voltr

Na začátku března se vrátil po zranění, ale stihl odehrát jen čtyři zápasy American Hockey League. Teď se útočník Jakub Lauko připravuje doma v Chomutově.

Lauko byl po Vánocích největším smolařem domácího mistrovství světa juniorů, turnaj pro něj skončil hned v první minutě úvodního zápasu s Ruskem. Zraněné koleno ale dal po dvou měsících do pořádku a 1. března se na farmě Bostonu v Providence vrátil zpátky do hry.

Před ukončením sezony stihl jen čtyři zápasy. Jeho bilance se zastavila na pěti brankách a čtyřech asistencích ve 22 duelech.

Kdy ale bude moci přidat další, to je ve hvězdách. „Vůbec nevím, kdy začne nová sezona, což je trošku na hlavu. Nevím, jak se mám připravit, nevím, jak mám trénovat, ale to má takhle každý. Někdo říká, že začne normálně v říjnu a někdo, že až po Novém roce,“ kroutí smutně hlavou.

Jak se mu cestovalo z Ameriky domů? Jak se chystá zabojovat o místo v A-týmu Bruins? A je už na sto procent v pořádku? Rozhovor s Jakubem Laukem přinesl chomutovský klub na facebookové stránce Piráti v NHL:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.