bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kuzněcovovo zranění zřejmě není vážné, přesto by mohl zmeškat příští duel

1. června 2018, 7:00

Martin Zíta

Zranění útočníka Washingtonu Capitals Jevgenije Kuzněcova si vyžádá několik dní. Za mořem známé zaříkávadlo day-to-day použil při popisu stavu ruského hráče trenér Barry Trotz.

Pro Washington to znamená, že bez nejproduktivnějšího hráče letošních bojů o Stanley Cup by mohl být nejméně ve třetím utkání finálové série. Další souboj s Vegas čeká Capitals v noci na sobotu.

Barry Trotz odmítl potíže svého svěřence blíže specifikovat, uvedl pouze, že Kuzněcov ve druhém finálovém souboji utrpěl zranění v horní části těla.

Ze záběrů přítomných kamer ale je vceklu jasné, že Kuzněcov si při střetu s Braydenem McNabbem poranil ruku.

Jevgenij Kuzněcov v letošním play-off nasbíral 25 kanadských bodů ve 21 zápasech. S bilancí jedenácti gólů a čtrnácti nahrávek ligové produktivitě vévodí, o bod za ním zaostává krajan a spoluhráč Alex Ovečkin (13+11).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.