bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kunitz hrdinou. Pittsburgh jde do finále, Ottawu zdolal ve druhém prodloužení

26. května 2017, 7:48

Michal Sobotka

Po roce je znovu čeká finále. Hokejisté Pittsburghu porazili v sedmém utkání Ottawu v prodloužení a postoupili do série o Stanley Cup. Duel proti Senators rozhodl v 86. minutě útočník Kunitz.

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

3:2p (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 30. Kunitz (Sheary, Cullen), 52. Schultz (Kessel, Kunitz), 86. Kunitz (Crosby, Schultz) – 31. Stone (Karlsson, Pageau), 55. Dzingel (Karlsson, Turris).

Konečný stav série: 4:3.

Sedmý zápas, druhé prodloužení. Zkrátka správné drama. Pittsburgh se po roce vrací do finále o Stanley Cup, kde vyzve Nashville. O všem rozhodl až ve druhém nastavení útočník Chris Kunitz. Tento duel mu patřil. Podepsal se pod všechny tři zásahy Pittsburghu. Dva sám dal, na jeden nahrál. Penguins byli v zápase střelecky výrazně aktivnější. Na Andersona šlo přes čtyřicet pokusů, zatímco Murray čelil necelým třiceti.

M. Murray (PIT) – odchytal 85:09 minut, 27 zákroků, úspěšnost 93,1 %
C. Anderson (OTT) – odchytal 85:09 minut, 39 zákroků, úspěšnost 92,9 %

1. hvězda: Chris Kunitz (PIT)
2. hvězda: Justin Schultz (PIT)
3. hvězda: Craig Anderson (OTT)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.