bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kučerov podepsán na osm let. Stane se nejlépe placeným hráčem Tampy

10. července 2018, 19:00

Jan Šlapáček

Letos v létě se v Tampě rozdávají velké smlouvy! Po J. T. Millerovi a Ryanu McDonaghovi se pohádkového kontraktu dočkal i Nikita Kučerov, který se dokonce stane nejlépe placeným hráčem týmu.

V roce 2016 dokázal Steve Yzerman uzavřít jednu z nejlepších smluv, když udržel cenu své ruské hvězdy na následující tři ročníky pod pěti miliony. Z této smlouvy chybí již pouhý rok a tak se nyní s předstihem dohodl s Kučerovem na nové. A ta je podle očekávání hodně tučná.

Stobodový hokejista z uplynulého ročníku se podepsal pod osmiletý kontrakt, který mu každý rok zaručí 9,5 milionů dolarů. Až začne smlouva od sezóny 2019/2020 platit, stane se Kučerov nejlépe placeným hráčem týmu. Steven Stamkos bere o milión méně.

„Jsem opravdu vděčný za poskytnutí příležitosti hrát v Tampě dalších osm sezón. Rád bych poděkoval celé organizaci a fanouškům, že za mnou od začátku mé kariéry stojí," řekl po podpisu smlouvy sám ruský útočník.

Cíle Tampy pro následující roky jsou jasné, celá organizace touží po zisku druhého Stanleyova poháru v historii a při pohledu na soupisku musíte Lightning považovat za favority. Většina klíčových hráčů má navíc dlouhé smlouvy a dá očekávat, že jádro týmu zůstane příštích pár let pohromadě.

Dokáže Tampa dokráčet na pomyslný vrchol již v následující sezóně, a nebo ji to bude ještě nějaký ten pátek trvat?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.