bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kompletní seznam nakažených. V NBA jde už o deset hráčů, včetně hvězdného Duranta

21. března 2020, 17:30

Jiří Lacina

NHL má zatím jednoho prokázaného nakaženého novým typem corona viru (ačkoli stav se může měnit každou hodinou). Basketbalová NBA deset. Nákaza zasáhla už i baseballovou MLB a řadu dalších zámořských soutěží. V pátek se server nj.com pokusil o podrobný seznam.

11. března. NBA oznamuje před utkáním Utahu s Oklahoma City Thunder pozitivní testování Rudyho Goberta z Utah Jazz.

12. března. O den později je ve stejné šatně jako druhý nakažený ohlášen Donovan Mitchell. Novinář ESPN označí na twitteru jako hlavní důvod nezodpovědné chování Goberta, jenž si prý mezi spoluhráči s nákazou nedělal velké starosti.

12. března. Člen Síně slávy NBA Charles Barkley, který se necítí dobře, se na radu lékařů izoluje doma v karanténě a čeká na výsledky testu.

14. března. Další klub NBA zveřejňuje dalšího nakaženého. Christina Wood z Detroit Pistons.

14. března. Nová fotbalová soutěž XFL oznamuje pozitivní test jednoho ze svých hráčů, jehož však nikdo nejmenuje. Jde o hráče Seattle Dragons. Seattle byl před pár dny jedním z epicenter COVID-19 v USA, jímž zůstává i nadále, v posledních dnech ho ale výrazně přeskočila oblast New Yorku.

15. března. Prvního nakaženého má MLB, je jím sedmnáctiletý talent Danny Larrondo z New York Yankees, toho času působící na farmě.

17. března. Osoba s povědomím o situaci svěřila serveru nj.com informaci, že ve stejné organizaci v nižší lize je druhý nakažený.

17. března. Basketbalový klub Brooklyn Nets oznamuje čtyři pozitivně testované hráče. Novinář The Athletic vyšťourá, že jedním z nich je i hvězdný Kevin Durant, s 37 milióny základního platu nejlépe placený hráč týmu. Podle specializovaných serverů bude Durant letos za Lebronem Jamesem a Stephenem Currym s úhrnným příjmem 107 mil. třetím nejbohatším basketbalistou světa.

17. března. Prvního nakaženého má bohužel také NHL. Je jím oficiálně nejmenovaný hráč Ottawy Senators. Podle ruského novináře Igora Eronka jím má být jeho krajan Nikita Zajcev (na snímku).

17. března. Zatím nepotvrzené spekulace přisuzují prvního nakažené královně zámořských profesionálních soutěží NFL, což je liga komerčně velmi úspěšného amerického fotbalu. Má jim být Quentin Poling z Las Vegas Raiders.

18. března. Baseballový tým Cincinnati Reds má pozitivně testovaného zaměstnance.

19. března. Seznam basketbalistů narůstá o jednoho hráče Denver Nuggets a tři Philadelphie 76ers. Žádné jméno nebylo zveřejněno.

19. března. Pozitivně testován je trenér New Orleans Saints z NFL Sean Payton.

19. března. Počet nakažených v NBA čítá deset jmen. Nově přibyli Marcus Smart z Boston Celtics a dva hráči Los Angeles Lakers.

Nakažené oznamují také nejrůznější nižší sportovní soutěže, ať už jde o přímo o hráče, klubové zaměstnance či rozhodčí.

 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.