bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kempný je blízko podpisu dlouhodobé smlouvy s Washingtonem

29. června 2018, 10:30

Martin Zíta

Michal Kempný se podle zámořských novinářů dohodl na víceleté smlouvě s Washingtonem Capitals. Český obránce a stávající držitel Stanley Cupu mají dohodu brzy oficiálně potvrdit.

Michal Kempný si trh s volnými hráči nevyzkouší. Český obránce se podle Darrena Dregera z kanadské televize TSN dohodl na víceleté smlouvě s Washingtonem Capitals. Další podrobnosti v tuto chvíli známy nejsou.

Oficiálně mají obě strany dohodu brzy potvrdit, informoval o tom sportovní reportér tiskové agentury AP Stephen Whyno. Smlouvu český zadák podepíše zřejmě v pátek večer nebo v noci na sobotu středoevropského času.

Kempný se měl k 1. červenci stát neomezeně volným hráčem, v takovém případě by si mohl vybírat z nabídek napříč ligou. Několik týmů o českého zadáka také podle zámořských novinářů projevilo eminentní zájem.

Sedmadvacetiletý Kempný se ke Capitals připojil během uzávěrky přestupů, kdy ho vedení přivedlo z Chicaga. Pokračování v nejlepší lize světa si vybojoval zejména svými výkony v play-off, kdy se zařadil mezi obranné pilíře Washingtonu.

Z hráče, o kterém Barry Trotz nejdříve nevěděl, co je zač, se vypracoval na čtvrtého nejvyužívanějšího zadáka týmu, k čemuž přidal ještě pět kanadských bodů.

Kempnému v sobotu vyprší roční smlouva, která mu zaručovala příjem 900 tisíc dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.