bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kdo z maskovaných mužů by mohl změnit dres?

15. února 2019, 16:25

Matěj Hodoval

Základem většiny velkých úspěchů bývá brankář. Není tedy divu, že týmy se na tomto postu snaží doladit před uzávěrkou přestupů své nedostatky. Kteří maskovaní muži patří letos mezi největší kandidáty na stěhování?

Sergej Bobrovskij

Columbus má s ruským brankářem nelehkou situaci. Po sezoně se totiž Bobrovskij stane neomezeným volným hráčem a není tedy jisté, zda s Blue Jackets prodlouží. Navíc má ve smlouvě tzv. no move clause, čili že ho tým nemůže vyměnit bez jeho souhlasu. Třicetiletý dvojnásobný držitel Vezina Trophy má v letošním ročníku úspěšnost zákroků lehce přes 90 %.

Zájemci: Mezi nejhlasitější adepty na zisk rodáka z Novokuzněcku patří Florida. Panthers mají o Bobrovského velký zájem a pakliže se jim ho nepodaří získat teď, budou o jeho služby bojovat na trhu volných hráčů. S jeho jménem byl spojován i návrat do Philadelphie, nicméně s formou Cartera Harta se tato varianta stala méně pravděpodobnou.

Jimmy Howard

Jimmy Howard je jedním z mála důvodů k radosti fanoušků Red Wings. Zkušený Američan, který se letos účastnil i All-Star Game v San Jose, podává v trápícím se Detroitu skvělé výkony. Ačkoliv chytá za mužstvo, které je v tabulce až na 28. místě, drží si čtyřiatřicetiletý Howard úspěšnost zásahů kolem 91,5 %. Detroit dle slov generálního manažera Kena Hollanda chce za svého brankáře získat nejlépe výběr v prvním kole draftu, nicméně finální cena může být i výběr v kole druhém. Po sezoně končí rodákovi ze Syracuse smlouva v hodnotě více než 5 milionů dolarů ročně.

Zájemci: Reportér stanice TSN Darren Dreger přišel s informací, že Calgary zvažují možnost vyztužení brankoviště v podobě právě Howarda. Mike Smith nepředstavuje dostačující jistotu, David Rittich pak ze svých poslední tří zápasů vzešel pouze s 81% úspěšností. Flames se musejí rozhodnout, zda více potřebují pomoc v brance, či raději přivedou větší jméno do útoku. Mezi další potenciální kupce pak patří Carolina, Colorado a Columbus.

Cam Talbot

Pochopitelný tah ze strany Oilers. Edmonton totiž v průběhu tohoto ročníku prodloužil o tři roky smlouvy s Mikko Koskinenem v celkové hodnotě 13,5 milionů dolarů. Cam Talbot tedy přišel o svůj post jedničky, který získal po svém příchodu z Rangers. Dočká se nového začátku někde mimo Edmonton a v jeho ideálním scénáři napodobí po odchodu od Oilers Devana Dubnyka? Také jemu končí po sezoně smlouva a pokud nebude vyměněn, stěhovat se velmi pravděpodobně bude v létě.

Zájemci: Flyers sice našli senzaci v Carteru Hartovi, ale i tak budou pokukovat po někom starším, kdo by talentovanému brankáři pomohl v rozvoji. A právě Talbot by mohl perfektním dílkem do skládačky Letců.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.