bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kde mám zuby? Bishopa nezachránila ani maska

26. října 2016, 13:00

Martin Zíta

Svědky jednoho z nejkurióznějších zranění poslední doby byli hráči a fanoušci v Air Canada Centre. V duelu domácího Toronta a Tampy Bay zasáhla střela brankáře hostů Bena Bishopa do masky a sudí přerušil hru. Na to nic zvláštního není, ovšem Bishop následně začal hledat zuby.

Už několik desítek let nebývá pravidlem, že by brankáři přicházeli ke zraněním v obličeji. Díky maskám jsou hororové obrázky tváří brankářů sešitých desátkami stehů minulostí. Každé pravidlo nebo zvyklost se ale čas od času musí porušit a přesně to se stalo v noci na středu.

Tampa Bay hrála v Torontu a nevedla si vůbec špatně, vedla si skvěle. Svého soupeře zničila sedmi góly a brankář Ben Bishop poměrně dlouho držel čisté konto. Nakonec inkasoval třikrát, ale největší starosti mu nadělala střela Petera Hollanda.

Kotouč po ní skončil na Bishopově masce a vysoký brankář šel k ledu, načež sudí přerušil hru. Televizní komentátoři začali hovořit o tom, jak rána pukem do masky s brankářem na pár vteřin otřese a potom je vše v pořádku.

Až po chvíli si všichni všimnuli, že jde o něco jiného než pouhé chvilkové otřesení. Bishop otevřel ústa a chyběly mu přední zuby.

Ani to ale brankáře Bolts nezastavilo. Společně se spoluhráči a týmovým lékařem sesbíral zuby a zápas dochytal.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.