bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Každý gól Alexe Ovečkina ze sezony 2019-20. Přidá ještě něco?

15. března 2020, 20:03

Jiří Sameš

Útočník Alex Ovečkin letos prožívá další střelecky výtečnou sezonu. Aktuálně mu schází pouze dva zásahy k tomu, aby podeváté v kariéře pokořil 50 gólovou hranici.

Pakliže se mu to podaří, stal by se teprve třetím hokejistou v historii National Hockey League, jenž dosáhl výše uvedeného. Před ním to zvládli Mike Bossy a Wayne Gretzky. 

V tabulce střelců sezona 2019-20 se Alex Ovečkin dělí o první místo s českým útočníkem Davidem Pastrňákem (oba tedy 48 gólů). Pouze o jednu trefu zpět registrujeme útočníka Austona Matthewse.

V celkové tabulce střelců je potom Ovečkin, čtyřiatřicetiletý Rus, na osmém místě (706 gólů). Na sedmého Mikea Gartnera mu chybí dva zásahy.

Kromě 48 gólů v letošním ročníku, za 68 zápasů zapsal celkem 67 kanadských bodů. 

Přidá letos ještě něco? Nejlepší hokejová liga je momentálně pozastavena kvůli pandemii koronaviru...

Čtěte také:
Mark Pysyk má o letošním vítězi Stanley Cupu docela jasno

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.