bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kaše už je v Torontu. Připojil se k Bostonu, ale proti Flyers ještě hrát nebude

2. srpna 2020, 13:39

Jan Šimek

Český útočník Ondřej Kaše dorazil do Toronta a zapojil se do přípravy s Bostonem. Pastrňák a spol. se chystají na úvodní utkání skupiny o nasazení ve Východní konferenci proti Philadelphii Flyers. Kouč Bruins Bruce Cassidy ovšem uvedl, že do tohoto zápasu čtyřiadvacetiletý šikula s největší pravděpodobností nezasáhne.

„Neabsolvoval karanténu tady, ale v Nové Anglii. Přijel v pátek, v sobotu byl na ledě s dalšími hráči mimo sestavu. Zabruslil si, ale v neděli určitě hrát nebude,“ řekl na tiskové konferenci trenér Bostonu Bruce Cassidy.

Kaše stihl v novém působišti po únorové výměně z Anaheimu sehrát pouze šest utkání, v nichž zapsal jednu asistenci.

V součtu s předchozím úspěšným angažmá u Ducks nastoupil český útočník v NHL dosud do 204 duelů, ve kterých nastřílel 43 branek a na 54 jich nahrál.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.