bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jsou tohle trumpety, co slyšíme? Bluesmani zavzpomínají na 90. léta

14. září 2019, 19:10

Jiří Sameš

Buffalo Sabres a Vancouver Canucks v sezoně 2019-2020 obléknou výroční dresy, speciální úbory chystají také například Los Angeles Kings. V sobotu 14. září informovali o zvláštním oděvu, zároveň se společností Adidas Hockey, i poslední vítězové Stanley Cupu St. Louis Blues.

"Are those trumpets we hear?"

Speciální dres Blues konkrétně obléknou ve třech domácích zápasech. Poprvé 21. listopadu proti Calgary Flames, následně potom 27. února proti New York Islanders a nakonec 31. března proti Detroit Red Wings.

Téměř stejný úbor nosily v období 1995 až 1998 velké legendy Bluesmanů, jmenovitě Brett Hull, Curtis Joseph, Al MacInnis, Chris Pronger. Trikot si krátce vyzkoušeli ale i Wayne Gretzky a Brendan Shanahan.

Nyní se s ním na ledě budou prohánět třeba obránce Alex Pietrangelo či útočníci Ryan O'Reilly, Vladimir Tarasenko.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.