bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jevgenij Malkin se na tréninku popral s Craigem Adamsem

3. ledna 2015, 8:30

David Mekleš

Největší páteční zprávou z tábora Pittsburghu Penguins měl být určitě příchod střelce Davida Perrona z Edmontonu, ale potyčka mezi Jevgenijem Malkinem a Craigem Adamsem na ranním rozbruslení vyvolala možná ještě větší rozruch.

Po vítězném zápase s Tampou Bay se k celému incidentu vyjádřil pouze Jevgenij Malkin a potvrdil, že s Adamsem už jsou opět správní spoluhráči na život a na smrt. Craig Adams se o bitce odmítl bavit - řekl jen, že jeho čelist je v pořádku a má pár stehů.

Když se novináři ptali, co se na rozbruslení stalo, tak jim Malkin řekl toto: „To se občas stává. Před brankou jsme se spolu trochu chytli. Byla to menší šarvátka, ale nic vážného. Po tréninku jsme se spolu o tom bavili a jsme jako tým opět na jedné lodi. Jsme dobrý tým.“

Žurnalisté se ještě zeptali, zda-li má s Adamsem rodák z Magnitogorsku nějaký problém. Osmadvacetiletý útočník odpověděl následovně: „Ne, nemáme spolu žádný problém. Bohužel jsem mu natrhl ret. Po tréninku jsme také hovořili před celým mužstvem. Není to nic vážného. Poslední tři střídání zápasu jsme hráli spolu v jedné formaci.“

K celé situaci se pochopitelně po utkání musel vyjádřit také hlavní trenér Pens Mike Johnston, který ovšem nebyl přímo na ledě při ranním rozbruslení, ale vše podstatné mu přetlumočili jeho asistenti Rick Tocchet a Gary Agnew. „Soupeřili spolu v jednom cvičení, zašermovali si hokejkami a byli na sebe naštvaní. Takové věci se někdy stávají. Akorát je potřeba se ujistit, zda-li ten konflikt není vážnějšího charakteru a je také důležité dát oba hráče zase dohromady,“ bral celou situaci s nadhledem Johnston.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.