bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Je to stupidní otázka, odvětil Pastrňák novináři

25. dubna 2018, 15:05

Jan Šlapáček

Série mezi Bostonem a Torontem začala pro Bruins velice dobře a po čtyřech odehraných zápasech se dostali k prvnímu postupovému mečbolu. Maple Leafs ale dokázali dvakrát v řadě vyhrát a dneska se bude hrát v TD Garden rozhodující sedmý zápas. A nervy pracují.

Největší tlak leží před klíčovým zápasem na elitní formaci Bostonu. Při třech vítězných zápasech Bruins si trojice Marchand, Bergeron, Pastrňák připsala třiadvacet kanadských bodů. Při třech porážkách ani jeden z hráčů v daném zápase nebodoval a to se jeví jako největší problém.

Před mikrofony novinářů se postavil před důležitým soubojem i český útočník David Pastrňák, který musel odpovídat na dotazy přítomných žurnalistů, až se po jednom z nich nečekaně naštval.

„Provedete nějaké změny, abyste zase začal skórovat?" Takhle jednoduše zněla otázka zámořského novináře. Český útočník mu ve zkratce pověděl, že nic měnit nehodlá. Zároveň svoji odpověď doplnil o komentář, že se jedná o velmi hloupý dotaz.

Zdali se Pastrňák střelecky prosadí a pomůže Bostonu k postupu do druhého kola play-off, se uvidí již dnes v noci. Utkání začíná v 1:30.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.